Vægttab

Effektivt vægttab

Jeg inviterer dig til et afslappende hvil på min briks så et effektivt vægttab uden kur og kamp, kan rykke på din drøm om at komme i bedre form.

Vi kommer hele vejen rundt – vægttabet kombineres med en sundere livsform, motion som passer til dig og som du måske i forvejen har drømme om at dyrke.

Din kropsbalance får et løft, idet der i Hypnose behandlingen integreres healing og Kranio Sakral Terapi.

Mens du ligger på min briks, lytter til min stemme og forestiller dig ved brug af dine sanser, vil du på forunderlig vis opleve, hvordan du efter at have været til hypnoterapi og hypnose hos mig, f.eks. kan sidde foran et fad med kager en hel aften, uden at skulle have fingrene i dem hele tiden. Eller at du mærker at du er mæt efter en lille portion aftensmad og glemmer din natmad.

Livet er fyldt med vaner, og afhængighed af sukker, mad, spiritus eller rygning hænger ofte sammen med tanker, der er blevet til vaner og som påvirker dine følelser og dine handlinger i dit liv.

Der skabes attraktive alternativer til din afhængighed ved hjælp af nye mål. Derved bringes du til en afklaring af din situation der giver overblik, ro og energi.

Jeg lærer dig selvhypnose som understøtter min behandling.

 

Kontakt mig her – helt uforpligtende – og hør om hvordan jeg kan hjælpe dig med netop dine udfordringer.

Kunders tilbagemeldinger efter behandling hos mig:

Spiseforstyrrelse: Jeg fandt Lisbeths hjemmeside på nettet og da jeg påbegyndte behandling hos Lisbeth, for at få rettet op på nogle ting, tænkte jeg konstant på mad.

Jeg forsøgte at følge en kostplan, som var nødvendig, da jeg havde en del helbredsmæssige problemer. Jeg faldt dog i igen og igen og kunne ikke holde kostplanen og når jeg gjorde det, føltes det som gik jeg ind i en sort boble. Det var mig umuligt at føre en samtale med andre før jeg havde overspist en del. Jeg følte ingen mæthed og når jeg kom ud af boblen, var jeg flov.
Tænkte hele tiden på om der var nok til mig, som et rovdyr der åd sit bytte uden hensyntagen til andre.

Jeg havde problemer med korttidshukommelsen og var bange for at jeg ikke kunne følge med under behandlingen, men det virkede modsat, idet der i hypnosen dukkede ting op jeg ikke før huskede.  Det kom frem efter første behandling, hvor jeg havde jeg en underlig fornemmelse i kroppen. Der var blevet rørt ved nogen ting, som jeg ikke kunne sætte ord på.

Anden gang kom der virkelig skub i det – uden jeg selv tænkte over det begyndte jeg at spise anderledes. Jeg tænkte mere over hvad jeg gjorde. Jeg kom aldrig ind i mine sorte bobler mere, selvom der nu er gået over et år siden jeg var i behandling hos Lisbeth.

Jeg begyndte at spise normale portioner mad uden at sluge det og nød det. Maden smagte anderledes og bedre. Før min behandling hos Lisbeth drak jeg op til 3 l Pepsi Max som nu er skiftet ud med vand. Jeg drikker stadig Pepsi Max, men ikke så meget og kun som hygge.

Jeg er blevet bevist om mange ting i mit liv, som har givet mig ro. Konflikter på arbejdet .har jeg fået et andet overskud til. Det er svært at tro på at hypnoterapi kan ændre så meget på så kort tid og efter kun tre behandlinger.
Jeg nyder min indre ro og jeg er meget taknemmelig
Randi Sark

”Mit forhold til mad er ændret. Jeg overspiser ikke mere. Jeg kan have søde ting liggende i skabet uden at jeg må ud og spise af det. Jeg taber mig og har mere energi. ”

Pia, København.

 

“Jeg bliver meget hurtigt mæt.  Når jeg er ude og handle, ved jeg ikke, hvad jeg gider spise. Så køber jeg ikke noget. Min favoritspise er porre æble salat. Trøstespiser IKKE. Er så stolt. Hvor er jeg glad for at jeg fik ringet til dig.“ 

Birgit, København