Stress kan løses

Ønsker du at være rolig, afslappet og energifyldt?

Så bestil en tid hos mig og nyd min unikke behandlingsform Læs mere her

Hvad er stress:

Stress kommer i mange forklædninger. Det kan vise sig som fysiske symptomer, typisk hovedpine, hjertebanken, mavesmerter, spiseforstyrrelse eller forværring af sygdom.

Men stress kan også optræde som træthed, ulyst til hvad som helst, angst, søvnløshed, depression, hukommelses-besvær osv.

Oftest kommer symptomerne snigende, så man næsten glemmer, hvordan det var, før symptomerne dukkede op, og derfor tillægger ændringer i ens levevis som grunden til, at man er mere træt mv.

Det er vigtigt at lytte til signalerne. Indre uro, irritabilitet og ubeslutsomhed kender vi alle til, når vi bliver presset i hverdagen. Sådanne symptomer svinder hurtigt, når vi føler, at det kører for os igen.

Men får man vedvarende sværere symptomer, er det et signal om, at der må gøres noget.

 

Min behandling

Det særlige ved min behandlingsform er, at jeg arbejder med sind og krop i én og samme behandling, hvor krop og sind bringes i en dyb hvile i den afspændte tilstand, man kalder hypnose.

Ofte, men ikke altid skal vi i terapien tilbage i tiden, hvor det hele startede, som forudsætning for at kunne arbejde med de nuværende symptomer – alt i et dejligt flow.

Jeg kan ikke beskrive min behandling bedre, end kunden nedenunder i referencen har gjort.

 

Reference Bettina Schønbeck april 15

“Hypnoseterapi hos Lisbeth var en intens og følelsesladet rejse i mit underbevidste. Til at begynde med var jeg usikker for, hvor ville jeg bevæge mig hen, og hvordan ville Lisbeth forholde sig. Det viste sig hurtigt, at blive en tryg og healende rejse for mig. Med Lisbeth var jeg i de bedste hænder, og hun førte mig med sin stærke intuition og erfaring trygt igennem de opstående momenter fra mit indre, som skulle omkodes til det bedre. Det virkede så enkelt, – og overraskende nok fik terapien de resultater, som den havde lovet. Så hvis du gerne vil ændre nogle mønstre i dig selv, så er dette en rigtig god metode”.

 

Følgende er tilbagemeldinger, jeg har fået efter terapi:

Større fokus og koncentration

Bedre til fordybelse

Større ro og energi

Mere selvtillid

Større kreativitet

Brug af mine mange kvaliteter uden begrænsninger

I stand til hurtigere at reagere på belastninger

Overskud til at ændre på grundlæggende ting

Kan nu nemmere være mig selv

Bedre til at sætte grænser

Bedre til at sige fra

Kan mærke mine behov

 

Og som en kunde skrev: “Det har virket, jeg kan med et stort taknemmeligt hjerte kun anbefale andre at finde balance og helbredelse i samarbejde med Lisbeth. Mange kærlige hilsner, Amanda” (se resten under referencer)

 

Jeg har haft succes med at behandle mange, som efterfølgende har kunnet genoptage deres arbejde, idet jeg er ekspert i at få gamle ubrugelige tankemønstre til at forsvinde som dug for solen.

 

Lisbeth

Ring og få en snak om netop dit problem eller bestil en tid hos mig