Rygestop behandling kan tage fra 1 til 3 behandlinger.

Ønsker du at stoppe med at ryge, men ikke er helt klar endnu, f.eks. fordi du ikke mener du kan undvære cigaretterne når du bliver stresset, bekymret eller ked af det, er det en god ide først at få ændret de overbevisninger eller tankemønstre der holder dig fast i vanen med at ryge. Derefter afvænnes du fra at ryge, hvor du vil erfare at din krop aldrig har villet ryge.
 

ONLINE rygestop behandling

Det er muligt at modtage behandling via Skype eller mobil hjemme.

Ofte kan man være mere og bedre afslappet hjemme i sin seng eller i den bedste lænestol.

Hvis du er  generet af sukkertrang, eller er bekymret for vægtforøgelse ved rygestop så læs her.

Celiane er behandlet for rygestop og har nu været røgfri i to måneder. Hun fortæller mig: “Det bedste er at trangen til cigaretterne er væk!! Jeg troede ikke at Lisbeth kunne kurere mig ved kun 2 behandlinger. Jeg er røgfri nu og vil aldrig mere vende tilbage til afhængigheden af cigaretter. Da jeg røg var det trangen til cigaretter om morgenen der var værst, mærkelig nok forsvandt den først.

Efter arbejdstid dukker tanken om en cigaret op, men kun en tanke som binder sig til vanen med at hive pakken frem. Den tanke erstatter jeg med glæden ved at få fri fra arbejde og ved at være fri for trangen. Og en ekstra gevinst er at jeg ikke spiser mere eller trøstespiser, men jeg nyder maden mere, den smager mig bedre.”

Rygestop kan være svært ved viljens magt alene og ærgerligt er det hvis afhængighed af cigaretterne i stedet bliver til afhængighed af noget andet. Der skal arbejdes med baggrundssymptomerne, typisk angst, bekymringer, stress, sorg eller savn. Symptomer der har været dæmpet af tobakken. Er der problemer med sukkertrang og overspisning skal der måske også arbejdes med vægttab.

A. udtalte om rygestop behandling:

Jeg har forsøgt at stoppe med at ryge i længere tid og havde brug for et ekstra skub. Jeg valgte at blive hypnotiseret d. 31. dec. 2010 og var lidt nervøs for, om det var for ambitiøst et projekt – selveste Nytår Aften!!! Det var det ikke:-)
Vanen trak i mig et par gange, når rygerne gik på altanen, men bare tanken om at tage en cigaret i hånden og føre den op til munden gav mig kvalme og myrekryb. Nu er der gået 8 år og der er ikke skyggen af et behov.
Jeg er lykkelig og lettet – det er skønt:-D – TAK!!!”

 

Læs Jorunns beretning herunder hvordan hun slap af med rygetrangen: Jeg har fået god hjælp af hypnoterapeut Lisbeth Bech i forbindelse med mit rygestop behandling. Jeg var, det man nok må kalde stor ryger med 20+ cigaretter pr. dag siden jeg var 16 år (Jeg er nu 59)Jeg har før forsøgt at holde op i korte perioder, uden at det har været en succes med mit rygestop. Jeg har også forsøgt at få hjælp af Lisbeth, en gang tidligere. Den gang oplevede jeg helt klart at der manglede noget, og når jeg nu igen henvendte mig til Lisbeth, var det for at tage fat ved ”nældens rod” så at sige. Så vi blev enige om at lave så mange sessioner som der var nødvendig. Efter første session, følte jeg helt klart ingen trang til cigaretter, men havde samtidig stor uro. Jeg gik derfor hen og købte en pakke – fra denne forsøgt jeg at ryge, hver gang uroen kom, men det gav mig stor kvalme!!I anden session arbejdede vi med hvornår jeg startede at ryge og hvorfor. Der blev lagt nye overbevisninger ind, hvorfor det ikke var en god ide at ryge. Dette oplevede jeg så efterfølgende som en meget barnlig trods, det var den 16 åriges piges reaktion over at blive fra taget noget. Trøste cigaretterne smagte forfærdelig og uroen var meget aftaget. I session nr. 3 arbejdet vi meget på at forankre mit liv som ikke ryger. At min livsstil er ændret – til det bedre. Så nu efter blot en lille måneds tid, føler jeg ingen trang til at ryge, jeg har meget lidt lyst- jeg glemmer store deler af tiden. Og regner ikke med at starte igen. Jeg er Lisbeth Bech stor tak skyldig, fordi jeg ved at jeg på ingen måde ville kunne ha gennemført dette selv. Jeg var ikke særlig motiveret for at holde op, udover at jeg ville spare pengene og vidste det var skadelig. Hypnoterapi og hypnose er en fantastisk behandlingsform, hvor du ikke behøver at tæske rundt i gamle mønstre i mange uger. Det er behageligt, dejligt og afslappende. Jorunn Gjengedal25. marts 2014
 
Kontakt mig for en tid her til rygestop behandling.