Det siger mine kunder

                                                                                                      

Kære Lisbeth.
Jeg lovede vist at opdatere dig 😊 Det er gået rigtigt godt efter min sukkerafvænnings-hypnose. Jeg har ikke indtaget noget over hovedet, og der har ellers været masser af anledninger.. Der er nu gået halvanden måneds tid. Jeg har det meget bedre i kroppen; mærker ingen oppustethed og har også som bonus tabt ca. 4kg. Jeg er vældigt spændt på, om jeg igen en dag kan spise søde sager… Jeg synes fortsat det kunne være rart, hvis det var muligt, men er som sagt spændt/i tvivl om, hvordan jeg i så fald skulle gøre det. I første omgang lader jeg helt være i hvert fald de to måneder, du anbefalede. Hvis du har gode råd eller input til, hvordan jeg kan forholde mig til det, hører jeg det meget gerne 🙏🏽
Mange tak for hjælpen – det har været en supergod oplevelse.
En god dag til dig! ☀️ 

 

Mit terapiforløb hos Lisbeth har været både trygt og effektivt, og det har givet mig en følelse af ro, overskud og en betydelig mængde gåpåmod tilbage. Uden Lisbeths terapi ville jeg stadig kæmpe med intens stress og angst.

Lisbeths tilgang er yderst professionel, og i vores velkoordinerede samarbejde har jeg opnået en tilstand, hvor jeg føler mig godt tilpas og klar til at omfavne livet igen. Jeg vil gerne udtrykke min dybfølte taknemmelighed, Lisbeth.

 

 

 

Iben om hjernerystelse:
“Jeg har været i behandling hos Lisbeth Bech efter at jeg har haft en svær hjernerystelse med efterfølgende bivirkninger som bl.a. angst, flyskræk, søvnproblemer og for lavt blodsukker.
I starten var jeg en smule skeptisk, men allerede efter første behandling kom jeg hjem fyldt med fornyet energi, som er en mangelvare efter en hjernerystelse. Jeg har fået kureret mine søvnproblemer, min flyskræk og har fået taget min sukkertrang, og har derefter fået et stabilt blodsukker.
Derudover føler jeg en generel ro omkring mig selv, hvilket er rigtig dejligt.
Jeg kan varmt anbefale Hypnoterapi og Lisbeth Bech, der udfører sine behandlinger i rolige og trygge omgivelser.
Iben”

Læs mere på nettet om det forskningsprojekt der finder sted i øjeblikket i Silkeborg om at få hjerneskadede i job ved hjælp af hypnose.

 

Flyskræk Hej Lisbeth, Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk uge i New York. Min flyskræk er pist borte Der var virkelig befriende og det går også fint med mine madvaner. TUSIND TAK FOR HJÆLPEN!! Mange hilsner Den nye Jens

….

Afhængighed Følgende dejlige brev fik jeg fra Bente, der har været hos mig en gang og som ønsker at tabe sig omkring 30 kg. Hun var også afhængig af at drikke op til 3 liter cola om dagen.

Efter 1. session: Da jeg kom hjem fra dig, forsøgte jeg at drikke lidt cola, men det smagte rædselsfuldt. Jeg kan stadig ikke fatte at jeg fra den ene time til den anden er afvænt fra colaen.

Desuden spiser jeg mindre portioner mad og jeg har ingen trang til sukker og søde sager – fantastisk.

….

Kollegaer Før jeg kom hos Lisbeth følte jeg mig meget kritiseret for mange ting på min arbejdsplads. Jeg mente ikke jeg blev hørt og havde følelsen af at alle var imod mig. Jeg følte mig så presset at jeg overvejede at sygemelde mig, idet jeg også var meget ked af det over at kollegaer ikke ville snakke om en udefrakommende situation som pinte mig.

Efter kun en behandling hos Lisbeth, hvor jeg i hypnosen under Lisbeths guiding arbejdede med det der var svært på arbejdet, har det hele vendt på arbejdet. Jeg har nu en afslappende holdning til mine kollegaer, som jeg nu ser som søde og betænksomme, selvom situationen er den samme. Og jeg er glad for at komme på arbejde igen Marianne

….

Marianne: Penge og angst Før: Jeg havde et angstfuldt forhold til min bank. Jeg måtte tage mig sammen i flere dage for at gå på nettet og se mine ind- og udbetalinger. Hvis jeg opdagede at der ikke var penge nok, kunne jeg gå i panik.

Efter jeg i hypnosen havde været i regression til min barndom og arbejdet med mit forhold til penge – hvilket var helt smertefrit – går jeg roligt hen og checker mine pengesager. Jeg er nøgtern og løsningsorienteret når jeg åbner min computer og det er en stor lettelse.

….

Pia og sukkertrang Efter kun 1 session: Det går rigtig godt med sukkertrangen og det sunde mad. Jeg er bare så glad, så glad. Jeg gik på vægten, lidt for sjovt i går og da havde jeg tabt 1.4 kg. fra tirsdag til fredag. Jeg er bare så glad. Jeg kan ikke mere spise så meget som jeg plejer og levner gerne, hvilket jeg ikke plejer at gøre. Alt i alt er jeg rigtig glad, så Tusinde tak Lisbeth.

….

Jorunn Gjengedal og traumer Jeg kender hypnoterapeut Lisbeth Bech som en professionel og dygtig behandler. Efter kun et besøg føler jeg at jeg har blevet lettet for gamle traumer, og er meget gladere i min grundholdning en tidligere. Lisbeth gir sig god tid til at forklare hele processen for klienten, og ved kyndig vejledning og kærlig guidning førte hun mig igennem en meget smuk og dybt gående proces.

Hun er meget lydhør over for klientens problematikker og ønsker – og inddrager disse på en naturlig måde i sin behandling. Jeg kan kun gi’ min bedste anbefalinger.

….

Anne om ANGST Jeg har fået hypnose mod angst behandling og det virkede fantastisk. Allerede efter første behandling var mit liv meget nemmere. Jeg har fået to behandlinger og jeg har helt glemt at være angst siden. Lisbeth Bech er helt klart den bedste hypnoterapeut jeg har prøvet – hun er fantastisk

….

Pia: Jeg kom til behandling hos Lisbeth, fordi jeg havde smerter i mit underliv og over lænden og spændte meget. Undervejs i terapien fandt jeg ud af at jeg stod overfor et skift i mit liv og havde mange bekymrede tanker. Efter terapien forsvandt mine smerter og nu ser jeg meget mere lyst på tilværelsen.

….

Rikke om rygestop behandling. Jeg har forsøgt at stoppe med at ryge i længere tid og havde brug for et ekstra skub.Jeg valgte at blive hypnotiseret d. 31. dec. og var lidt nervøs for,om det var for ambitiøst et projekt – selveste Nytår Aften!!! Det var det ikke:-) Vanen trak i mig et par gange, når rygerne gik på altanen, men bare tanken om at tage en cigaret i hånden og føre den op til munden gav mig kvalme og myrekryb. Nu er der gået 8 år og der er ikke skyggen af et behov. Jeg er lykkelig og lettet – det er skønt:-D – TAK!!!               

Randi om hukommelse og spiseforstyrrelse:

Jeg fandt Lisbeths hjemmeside på nettet og da jeg påbegyndte behandling hos Lisbeth, for at få rettet op på nogle ting, tænkte jeg konstant på mad. Jeg forsøgte at følge en kostplan, som var nødvendig, da jeg havde en del helbredsmæssige problemer.

Jeg faldt dog i igen og igen og kunne ikke holde kostplanen og når jeg gjorde det, føltes det som gik jeg ind i en sort boble. Det var mig umuligt at føre en samtale med andre før jeg havde overspist en del. Jeg følte ingen mæthed og når jeg kom ud af boblen, var jeg flov.
Tænkte hele tiden på om der var nok til mig, som et rovdyr der åd sit bytte uden hensyntagen til andre.

Jeg havde problemer med korttidshukommelsen og var bange for at jeg ikke kunne følge med under behandlingen, men det virkede modsat, idet der i hypnosen dukkede ting op jeg ikke før huskede.  Det kom frem efter første behandling, hvor jeg havde jeg en underlig fornemmelse i kroppen. Der var blevet rørt ved nogen ting, som jeg ikke kunne sætte ord på.

Anden gang kom der virkelig skub i det – uden jeg selv tænkte over det begyndte jeg at spise anderledes. Jeg tænkte mere over hvad jeg gjorde. Jeg kom aldrig ind i mine sorte bobler mere, selvom der nu er gået over et år siden jeg var i behandling hos Lisbeth.

Jeg begyndte at spise normale portioner mad uden at sluge det og nød det. Maden smagte anderledes og bedre. Før min behandling hos Lisbeth drak jeg op til 3 l Pepsi Max som nu er skiftet ud med vand. Jeg drikker stadig Pepsi Max, men ikke så meget og kun som hygge.

Jeg er blevet bevist om mange ting i mit liv, som har givet mig ro. Konflikter på arbejdet .har jeg fået et andet overskud til. Det er svært at tro på at hypnoterapi kan ændre så meget på så kort tid og efter kun tre behandlinger.
Jeg nyder min indre ro og jeg er meget taknemmelig
Randi Sarka

….

Peter om depression: Jeg har igennem en del år kæmpet med depressioner og stress med tilhørende let angst. Jeg har som følge af dette afprøvet både psykolog, uden held og en længere periode med medicin, i dag medicinfri. Et kompliceret operationsforløb i 2014 ændrede mit syn på mig selv og den måde jeg har levet mit liv på. Efter en lang genoptræning startede jeg arbejde, som udfordrede mig mere end min krop kunne magte og mit sind. Og da jeg blev sygemeldt fra mit job var tiden moden til handling. Jeg søgte derfor på nettet om hypnose som behandling af depressioner og fandt Lisbeths hjemmeside. Efter lidt mere læsning, valgte jeg at bede hende om at kontakte mig for en snak. Vi havde en god snak, hvor Lisbeth forklarede hvad terapeutisk hypnose er. Mit kendskab til hypnose var primært showhypnose. Og vi aftalte en tid til første session. Første session foregik ved at vi tog en grundig snak om mit liv og de udfordringer jeg havde mødt igennem mit liv. Lisbeth var god til at lytte, men også skabe ro og tryghed i forhold til hele forløbet. Netop denne ro og tryghed gjorde det nemmere at slappe af og være åben. Anden session foregik med en kortere snak, en opsummering, og derefter starte på den terapeutiske  del. Hvor vi denne gang startede mit liv i kronologisk rækkefølge og gik ind i de følelser der var svære og fik løst dem op. Personligt er jeg overrasket over den virkning hypnosen har haft, omend jeg endnu ikke er i mål. Lisbeth har formået at hjælpe til at skabe et klarsyn på hvor netop mine udfordringer er og hvad vi kan arbejde med, så jeg kan se lys, i stedet for at fokusere på mørket. Peter,  

Sara og stress:

Jeg kom til Lisbeth med store mængder stress, rastløshed, spiseforstyrrelser, lavt selvværd og søvnproblemer. Allerede efter første session var mit humør betydeligt bedre og min søvn var gået fra 3-4 timer om natten, afbrudt af enhver lyd, til 8-9 timers tung god søvn. Det er over 3 år siden, jeg sidst har sovet igennem en hel nat uden forstyrrelser og vågnet veludhvilet.

Min stress er reduceret markant og min energi har taget en positiv vending. Jeg kan grine mere i hverdagen, slappe af med dem omkring mig og vigtigst af alt slappe af når jeg er alene. Jeg har overskud til at mærke mine egne behov samt andres og tage højde for dem. Før havde jeg svært ved at se og tage hensyn til andres behov, da jeg slet ikke havde overskud i hverdagen med al den stress.

Mine madvaner har ændret sig til det bedre. Jeg spiser for at pleje min krop og give den energi – ikke for at straffe den

Hos Lisbeth er der god energi lige fra når man træder ind ad døren til man går igen. Hun skaber en tryg atmosfære og arbejder nænsomt med ens underbevidste.

Sara, København

Og 3-4 uger senere fik jeg følgende mail fra Sara:

Kære Lisbeth,

Jeg sidder i Australien og tænkte lige på dig. Jeg har det rigtig dejligt hernede og har en god ro på, som jeg ved jeg har lært af at være hos dig. Jeg har slet ikke været stresset hernede eller tænkt negativt om mig selv, det er bare så dejlig en følelse og det synes jeg lige jeg ville sige til dig. 
Desuden har jeg heller ikke overspist – og hvis jeg har, har jeg vidst ikke registreret det med negative tanker, hvilket bare er rigtig dejligt og var en del af det jeg gerne ville opnå.

Kh Sara

….

Birgit, vægttab. Det er sjovt der sker ting og sager, i positiv retning, med min krop, min mor kommenterede det. Jeg bliver meget hurtigt mæt. Når jeg er ude og handle ved jeg ikke hvad jeg gider spise så køber jeg ikke noget. Min favoritspise er porre æble salat. Trøstespiser IKKE er så stolt. Hvor er jeg glad for at jeg fik ringet til dig. Birgit, Kbhvn

             ….

Bettina Schønbeck: Hypnoseterapi hos Lisbeth var en intens og følelsesladet rejse i mit underbevidste. Til at begynde med var jeg usikker, for hvor ville jeg bevæge mig hen, og hvordan ville Lisbeth forholde sig.
Det viste sig hurtigt, at blive en tryg og healende rejse for mig. Med Lisbeth var jeg i de bedste hænder, og hun førte mig, med sin stærke intuition og erfaring, trygt igennem de opstående momenter fra mit indre, som skulle omkodes til det bedre. Det virkede så enkelt, – og overraskende nok fik terapien de resultater, som den havde lovet.  Så hvis du gerne vil ændre nogle mønstre i dig selv, så er dette en rigtig god metode

Linda har været sygemeldt med stress i 3 måneder og efter kun 2 behandlinger hos mig skriver hun: Jeg har mere energi , er glad og har fået mere mod på tilværelsen, meget mere overskud. Jeg er igen den åbne, kærlige, omsorgsfulde person som kan rumme både mig selv og andre. Jeg er begyndt at løbe igen og løber nu hver anden dag og har mod på at starte på arbejde igen på mandag.

Mine skuldre er afslappede. Jeg er glad for at have lært selvhypnose som hjælper mig med at styre mine tanker. Jeg har mindre behov for at dulme sig.

Før jeg startede hos dig var jeg træt, trist, var øm i kroppen, tingene var uoverskuelige. Jeg havde tanker om at jeg ikke kunne mærke mig selv, havde et stort tankemylder.

De hændelser på arbejdet som gjorde at jeg blev sygemeldt med stress, kværnede rundt i mit hoved hele tiden. Jeg var helt spændt op i nakke og skulderpartiet og var konstant øm i det område. Linda, Roskilde

 

 

Anne om at stå frem

Kære Lisbeth, Jeg fik sørme 12 igen! Eksamen var en god oplevelse, hvor jeg havde et fantastisk fokus og en god energi, fik ros og blev opfordret til at skrive artikler, bøger samt at formidle mine visioner. Så nu er jeg glad og lettet og kan holde ferie i krop og sjæl.

Jeg har altid haft en stor frustration omkring det jeg gerne ville og det jeg formåede

Det har særlig været problematisk i forhold til situationer, hvor jeg skulle deltage og sige noget i større forsamlinger samt ved eksamen.

Jeg syntes jeg havde meget mere “på hjerte” end det jeg fik frem.

Blokeringer og mønstre har gjort, at jeg ikke kunne holde fokus eller se ned i dybere lag.

I terapien har jeg fået løsnet op for disse indre blokeringer samt fundet roen i mig selv og dybest set troen på min eksistensberettigelse. Nu kan jeg formulere mig klart og tydeligt, fordi jeg kan fokusere og tænke samtidig med at jeg taler, kæder ord og meninger sammen til en helhed og bruger mine følelser mere konstruktivt.

Jeg kan holde taler ved festlige lejligheder, deltage i store plenum diskussioner og gå til eksamen og glæde mig over det hele. 

 

Hanna om angst og allergi: 

Jeg kom til hypnoterapi hos Lisbeth for at få styr på den voksende angst jeg havde for mit arbejde, der bedst beskrives som utrolig negative tanker og bekymringer for at fejle på jobbet

Mine bekymringer var blevet så tunge at bære rundt på at jeg så småt var begyndt at overveje at opsige mit arbejde. Efter en enkelt behandling var mit forhold til mit arbejde fuldstændig ændret og mine bekymringer og angst væk.

I dag ser på de udfordringer jeg oplever på mit arbejde som positive og min selvtillid er kommet tilbage. Når jeg har fri fra mit arbejde, så kan jeg nu endelig nyde min fritid, og det er en rigtig stor befrielse.

Efterfølgende har jeg også fået Lisbeth til at arbejde med min meget slemme allergi som jeg har haft i årevis imod husdyr, pollen, gras, støv og nogle fødevarer. Resultatet af den behandling er at jeg er holdt op med at få allergi-anfald og jeg har ikke haft behov for at tage min medicin i en længere periode

Jeg behøver nok ikke at forklare for andre personer med allergi hvor fantastisk befriende det er at slippe af med næsten daglige anfald med tilstoppet næse, kløe, udslæt og åndedrætsbesvær.

Alt er blevet så meget nemmere efter min terapi hos Lisbeth – mange tak for hjælpen.

Amanda og angst: Da jeg første gang kom til Lisbeth for at få en snak om hvad hun kunne hjælpe mig med var jeg meget nervøs og en smule skeptisk. Jeg havde på det tidspunkt haft alvorlige problemer med angst, stress og lav selvtillid og som følge deraf havde jeg i en lang årerække haft store problemer med trøstespisning og før det bulimi

Allerede efter første time med behandling fra denne fantastisk dygtige behandler kunne jeg allerede mærke en forskel, jeg var langt roligere og mit sind var blevet påvirket utroligt stærkt af Lisbeth kærlige og positive vejledning. Under Lisbeths kyndige behandling er min stress forsvundet.

Jeg bliver ikke længere påvirket af svedeture, hjertebanken, ondt i maven og søvnbesvær. Især trøstespisning/kraftig overspisning – et stort problem der har voldt mig stor frustration og direkte skade på både selvværd, livsglæde, krop og immunsystem – siden en alder af 15.

Jeg kan blandt andre fantastiske glæder berette om større livsglæde i kraft af at kunne være mig selv, meget mere latter – jeg er bedre til at sætte grænser for mig selv, sige fra på tidspunkter hvor jeg kan mærke at jeg er på vej ud i stressede situationer. Mærke mig selv og mine behov.

Min selvtillid er også styrket på en mirakuløs og. Ingen kæmpe udsving i humøret under PMS perioden, ikke flere hysterisk anfald og eksplosionsgråd.

Større fokus og jeg er blevet meget bedre til at fordybe mig i en ting ad gangen i. dvs. ængstelse og uroen er forsvundet. I stedet er mange af de ubehagelige følelser blevet erstattet med langt større ro, energi, tillid til mig selv, en større kreativitet og jeg føler endelig jeg kan gøre brug af mine mange kvaliteter uden at jeg begrænser mig selv.

Og det har virket hurtigt – At komme i balance behøver kun tage få gange. Det er fantastisk og jeg kan med et stort taknemmelig hjerte kun anbefale andre finde balance og helbredelse i samarbejde med Lisbeth. 

Mange kærlige hilsner, Amanda

….

Læs mere om min behandlingsform her