Privatlivspolitik

 

Personoplysninger
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev eller skriver til mig indsamler og behandler jeg personoplysninger som: navn, telefonnummer, e-mail og eventuelt adresse. 

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en beskyttelse som lever op til EUs databeskyttelsesforordning.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: lisbethbechwork@gmail.com. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Lisbeth Bech
Skellet 4
4174 Jystrup
Telefon: 29 28 34 09
Email: lisbethbechwork@gmail.com