Om Mig

Min baggrund

Jeg blev uddannet som hypnoterapeut for 9 år siden og det har været min beskæftigelse siden. 

Jeg  har desuden uddannet mig som Kranio Sakral Terapi behandler, Stresskonsulent, Access Bars behandler, Reiki Healer, The Work of Byron Katie (tankecoach), coach mv.

Min første uddannelse var Kommunal kontorassistent, hvor jeg arbejdede nogle år i et par kommuner, hvorefter jeg var landmand i eget selvstændigt landbrug sammen med min mand. 

Jeg arbejdede derefter 6 år som ulandsfrivillig i Zambia og Zimbabwe med kvindegrupper og udvikling i bl.a. ernæring og landbrug i tæt samarbejde med lokale statsansatte medarbejdere. Har desuden  arbejdet et halvt år i Pakistan.

Jeg har arbejdet på sprogskoler for indvandrere og flygtninge og på et Røde Kors Center har jeg opstartet og drevet en skole for voksne og for uledsagede flygtningebørn. 

Da undervisning og læring var en stor del af mit ulandsarbejde blev jeg nysgerrig på undervisning, tog uddannelsen som folkeskolelærer, hvor jeg foruden folkeskolen og specialklasse har undervist på handelsskole og i flygtningeklasser. 

 

Den arbejdserfaring jeg har tilegnet mig igennem mine mange år med folk fra andre kulturer, hvor mine holdninger, normer og værdier ustandselig blev udfordret, gør det nemmere for mig hurtigt at forstå og tune mig ind på det enkelte menneske.

Jeg tager også med glæde kunder ind som ønsker at behandlingen skal foregå på engelsk  

 
Hypnoterapeut-Ringsted-køge Lisbeth Bech har arbejdet som Hypnoterapeut, angst, vægttab og hypnose