Om Mig

Jeg har som Hypnoterapeut gennem mange år udviklet en særlig form for behandling, hvor jeg integrerer healing og Kranio Sakral Terapi i min behandling, hvilket gør at kroppen nemt slapper af.

Derfra er det nemt at gå i hypnose, hvor krop og sind er i dyb afspænding, parat til at slippe smerter, spændinger og ubrugelige tanker.

Mine uddannelser indenfor det alternative kan desuden tilføjes Stresskonsulent, Access Bars behandler, Reiki Healer, The Work of Byron Katie (tankecoach), coach mv.

Jeg har en alsidig baggrund spændende fra kontorassistent, landmand, ulandsfrivillig og til lærer.

Jeg har arbejdet 6 år som ulandsfrivillig i Zambia og Zimbabwe med kvindegrupper og udvikling i bl.a. ernæring og landbrug i tæt samarbejde med lokale statsansatte medarbejdere. Har desuden  arbejdet et halvt år i Pakistan.

Da undervisning og læring var en stor del af mit ulandsarbejde blev jeg nysgerrig på undervisning, tog uddannelsen som folkeskolelærer, hvor jeg foruden folkeskolen og specialklasse har undervist på handelsskole og i flygtningeklasser. 

Jeg har desuden arbejdet på sprogskoler for indvandrere og flygtninge og på et Røde Kors Center har jeg opstartet og drevet en skole for voksne og uledsagede flygtningebørn.

Den arbejdserfaring jeg har tilegnet mig igennem mine mange år med folk fra andre kulturer, hvor mine holdninger, normer og værdier ustandselig blev udfordret, gør det nemmere for mig hurtigt at forstå og tune mig ind på det enkelte menneske.

Jeg tager også med glæde kunder ind som ønsker at behandlingen skal foregå på engelsk