Min baggrund

Jeg er gift, har to voksne børn og bor i Jystrup Midtsjælland hvor min ene klinik er, den anden klinik er i Høje Tåstrup, hvor jeg normalt er 4 dage om ugen.

Jeg blev uddannet som hypnoterapeut for 9 år siden og det har været min beskæftigelse siden. De første år var der mange der henvendte sig for at blive afvænt for rygning, overspisning, sukkertrang mv, siden har mine behandlinger lige så stille ændret sig, så det overvejende i dag er mennesker med angst og stress der kommer i behandling hos mig, herunder også social fobi, chok og depressioner.

Jeg er desuden uddannet som Stresskonsulent, Access Bars behandler, Reiki Healer, The Work of Byron Katie, coach mv.

Jeg er folkeskolelærer, hvor jeg foruden folkeskolen og specialklasse har undervist på handelsskole og i flygtningeklasser.

Har desuden arbejdet på sprogskoler for indvandrere og flygtninge og på et Røde Kors Center har jeg opstartet og drevet en skole for voksne og for uledsagede flygtningebørn. Har desuden  arbejdet 6 år som ulandsfrivillig i Zambia og Zimbabwe og et halvt år i Pakistan.

Den arbejdserfaring jeg har tilegnet mig igennem mine mange år med folk fra andre kulturer, hvor mine holdninger, normer og værdier ustandselig blev udfordret, gør det nemmere for mig hurtigt at forstå og tune mig ind på det enkelte menneske.

Jeg tager også med glæde kunder ind som ønsker at behandlingen skal foregå på engelsk.

I hypnosen, når krop og sind er bragt i dyb hvile, laver jeg både terapi og healing i et skønt flow 🙂

Kontakt mig og nyd min unikke behandlingsform.  
 
Hypnoterapeut-Ringsted-køge Lisbeth Bech har arbejdet som Hypnoterapeut, angst, vægttab og hypnose