Nyhedsbreve

Nyhedsbrev den 25.4. 2018

Træt af hjernerystelse og piskesmæld?

Der er ingen grund til at trækkes med hverken en ny eller gammel hjernerystelse/skade. Iben, som har skrevet nedenstående anbefaling, har været i behandling hos mig for hjernerystelse og efterfølgende bivirkninger. Jeg har foruden Iben, behandlet en del kunder med hjernerystelse/ piskesmæld.

Det, at jeg healer f.eks. nakken, samtidig med at jeg i hypnosen laver terapi på chokket, gør at nakken, der kan have låst sig fast, hurtigt kommer i bedring. Og for hver gang man i hypnosen konfronteres med ulykken, reduceres symptomer som hovedpine, træthed, kvalme, ubehag mv.

Og chokket over ulykken der førte til hjernerystelsen, det stress der ofte følger efter, fordi man ikke kan overkomme det man plejer, angst for fremtiden, samt overbevisninger om liv og helbred er oftest viklet ind i hinanden som et edderkoppespind. Blokeringer  løsnes gennem behandlingen og overbevisninger ændres, hvorefter kroppen lige så stille bringes i balance og symptomer forsvinder.

Sygdom kan ofte relateres til et chok eller traume, som kan være glemt. Der fokuseres oftest på de ubehagelige symptomer og hvordan man fjerner dem med medicin og andet. Kommer man ikke til bunds i det og får arbejdet chok, angst og stress væk, ja så kan man blive ved med at symptombehandle i en uendelighed.

Ibens anbefaling:
“Jeg har været i behandling hos Lisbeth Bech efter at jeg har haft en svær hjernerystelse med efterfølgende bivirkninger som bl.a. angst, flyskræk, søvnproblemer og for lavt blodsukker.
I starten var jeg en smule skeptisk, men allerede efter første behandling kom jeg hjem fyldt med fornyet energi, som er en mangelvare efter en hjernerystelse. Jeg har fået kureret mine søvnproblemer, min flyskræk og har fået taget min sukkertrang, og har derefter fået et stabilt blodsukker.
Derudover føler jeg en generel ro omkring mig selv, hvilket er rigtig dejligt.
Jeg kan varmt anbefale Hypnoterapi og Lisbeth Bech, der udfører sine behandlinger i rolige og trygge omgivelser.
Iben”

Læs mere på nettet om det forskningsprojekt der finder sted i øjeblikket i Silkeborg om at få hjerneskadede i job ved hjælp af hypnose.

Nyhedsbrev den 22. juli 2017:

Er kroppen kommet ud af balance med spiseforstyrrelse og andre sygdomme til følge, kan det være nødvendigt at få hjælp. Læs nedenunder hvordan Randi fik balance i sin krop, overskud og ro.

Jeg fandt Lisbeths hjemmeside på nettet og da jeg påbegyndte behandling hos Lisbeth, for at få rettet op på nogle ting, tænkte jeg konstant på mad. Jeg forsøgte at følge en kostplan, som var nødvendig, da jeg havde en del helbredsmæssige problemer.

Jeg faldt dog i igen og igen og kunne ikke holde kostplanen og når jeg gjorde det, føltes det som gik jeg ind i en sort boble. Det var mig umuligt at føre en samtale med andre før jeg havde overspist en del. Jeg følte ingen mæthed og når jeg kom ud af boblen, var jeg flov.
Tænkte hele tiden på om der var nok til mig, som et rovdyr der åd sit bytte uden hensyntagen til andre.

Jeg havde problemer med korttidshukommelsen og var bange for at jeg ikke kunne følge med under behandlingen, men det virkede modsat, idet der i hypnosen dukkede ting op jeg ikke før huskede.  Det kom frem efter første behandling, hvor jeg havde jeg en underlig fornemmelse i kroppen. Der var blevet rørt ved nogen ting, som jeg ikke kunne sætte ord på.

Anden gang kom der virkelig skub i det – uden jeg selv tænkte over det begyndte jeg at spise anderledes. Jeg tænkte mere over hvad jeg gjorde. Jeg kom aldrig ind i mine sorte bobler mere, selvom der nu er gået over et år siden jeg var i behandling hos Lisbeth.

Jeg begyndte at spise normale portioner mad uden at sluge det og nød det. Maden smagte anderledes og bedre. Før min behandling hos Lisbeth drak jeg op til 3 l Pepsi Max som nu er skiftet ud med vand. Jeg drikker stadig Pepsi Max, men ikke så meget og kun som hygge.

Jeg er blevet bevist om mange ting i mit liv, som har givet mig ro. Konflikter på arbejdet .har jeg fået et andet overskud til. Det er svært at tro på at hypnoterapi kan ændre så meget på så kort tid og efter kun tre behandlinger.
Jeg nyder min indre ro og jeg er meget taknemmelig
Randi Sarka

Nyhedsbrev den 29. januar 2017

Slip stress og smerter i min effektive Hypnoterapi

Lider du af angst og/eller stress? Så kan jeg hjælpe dig med at finde ro så du kan mestre dit liv og få overskud i din hverdag.
Stress og/eller angst kan have mange årsager. Har du engang tiltaget dig en overbevisning om at være perfekt, så du hele dit liv har gået i angst for at lave en fejl, så vil det hos de fleste på et tidspunkt give sig udslag i et følelsesmæssigt /fysisk problem.

Har du i mange år læsset mere og mere på dit liv, så der næsten ikke er timer nok i døgnet til at nå det hele, kan det være en anden årsag til stress og/eller angst

Lige så tit stress og angst hænger sammen, lige så tit oplever jeg henvendelser hvor det enten er stress eller angst. Og der kan være 1000 årsager.

Har du været udsat for vold, druk eller mobning i barndommen, så skal vi have kigget på det, på trods af at jeg ofte hører at det er et overstået kapitel som er bearbejdet forlængst, kan der oftest slippes mere i hypnosen.

En anden årsag kan være at du higer efter anerkendelse og kærlighed for at få din hverdag til at fungere? så kan jeg hjælpe dig med at finde ro – det eneste sted som kan give dig anerkendelse og kærlighed nok er nemlig hos dig selv. At søge den hos andre end en selv, vil være en belastning i større eller mindre grad.

Kender du til gengæld fornemmelsen af at have kærlighed og anerkendelse nok, at føle dig glad, let og fri i krop og sind? så ved du nok også at smerter i kroppen ikke opstår når du har det godt. Smerter hænger ofte sammen med en belastende oplevelse eller periode.

Belastning i krop og sind kan måske få dig til at længes efter at vågne udhvilet op om morgenen og se frem til en dag hvor du kan holde dine tanker ud og hvor der er ro i din krop?

Min behandlingsform
Når vi sammen har fået styr på dit livs udfordringer, og du ligger trygt  på min briks under et tæppe, bruger jeg i hypnosen min stærke intuition til at føre dig hen til det der begrænser dig i dit liv og som derfor skal omkodes til det bedre.

Jeg tager dig blidt, nænsomt og kærligt på en rejse gennem din underbevidsthed og hjælper dig med at rydde op. I terapien, på denne afslappende rejse, hvor du også modtager healing, bearbejdes sind og krop.
Det ubevidste sind er, i modsætning til det bevidste sind, ukritisk. Derfor slippes uhensigtsmæssige blokeringer, tanker og overbevisninger nemmere i denne afslappede tilstand der kaldes hypnose hvor det ubevidste sind træder frem.

Smerter og ubehag
Når vi arbejder både med smerter og smertefulde tanker på samme tid, forsvinder smerterne lige så stille i takt med at styrken i de overbevisninger der er knyttet til smerterne, mister sin tilknytning.

Kroppen er klog, for bliver stress og angst for dominerende så siger kroppen fra, nogle gange drastisk, men ofte med symptomer som flimren for øjnene, hjertebanken, rysteture og ikke mindst en deprimerende træthed, panikangst anfald, mv.
Symptomer som er yderst ubehagelige og belastende, men det er kroppens måde at fortælle at der er noget der ikke er i orden i dit liv. Tanker og overbevisninger som ikke mere er brugbare, men som måske engang har tjent dig, har brug for at blive skiftet ud. Når tankerne ændres, vil dine følelser og dermed handlinger også ændre sig.

Min terapiform er en vekslen mellem hændelser i nutid og datid og en vekslen mellem kognitiv terapi, healing og terapi i hypnosen – eller det hele på en gang.

I mine klinikker i Høje Taastrup og Midtsjælland behandler jeg både voksne og teenagere og indimellem børn.

……………………………………………………..

Nyhedsbrev,  juli 2016

Sara, som har været i behandling hos mig 4 gange, sendte mig den 26. juni 2016 følgende reference:

Jeg kom til Lisbeth med store mængder stress, rastløshed, lavt selvværd, spiseforstyrrelse og søvnproblemer. Allerede efter første session var mit humør betydeligt bedre, og min søvn var gået fra 3-4 timer om natten –  afbrudt af enhver lyd – til 8-9 timers tung god søvn. Det er over 3 år siden, at jeg sidst har sovet igennem en hel nat uden forstyrrelser og vågnet veludhvilet.

Min stress er reduceret markant og min energi har taget en positiv vending. Jeg kan grine mere i hverdagen, slappe af med dem omkring mig og vigtigst af alt slappe af når jeg er alene. Jeg har overskud til at mærke mine egne behov samt andres og tage højde for dem. Før havde jeg svært ved at se og tage hensyn til andres behov, da jeg slet ikke havde overskud i hverdagen med al den stress.

Mine madvaner har ændret sig til det bedre. Jeg spiser for at pleje min krop og give den energi – ikke for at straffe den.

Hos Lisbeth er der god energi lige fra når man træder ind ad døren til man går igen. Hun skaber en tryg atmosfære og arbejder nænsomt med ens underbevidste.

– Sara, København

Og 3-4 uger senere fik jeg følgende mail fra Sara:

Kære Lisbeth,

Jeg sidder i Australien og tænkte lige på dig. Jeg har det rigtig dejligt hernede og har en god ro på, som jeg ved jeg har lært af at være hos dig. Jeg har slet ikke været stresset hernede eller tænkt negativt om mig selv, det er bare så dejlig en følelse og det synes jeg lige jeg ville sige til dig 🙂
Desuden har jeg heller ikke overspist – og hvis jeg har, har jeg vidst ikke registreret det med negative tanker, hvilket bare er rigtig dejligt og var en del af det jeg gerne ville opnå 🙂

Kh Sara

Kontakt mig for en tid og send gerne denne mail videre. Jeg har først ferie til januar.

Der er stadig mulighed for rabat til kontanthjælpsmodtagere, studerende, folkepensionister mv.

Mine priser stiger pr 1. september 2016 og alt, hvad der er betalt forud inden udgangen af august er til gammel pris.  Dette gælder også behandlinger,som er betalt forud. Kunder, som er under behandling, kører efter gamle priser.

 

Nyhedsbrev den 1. marts 2016 til de, der besøgte min stand i lørdags

Hej, jeg skriver til dig fordi du besøgte min stand i Livets Hus i lørdags og var med i en lodtrækning om en Access Bars behandling. Den heldige vinder er kontaktet.

Mine nyhedsbreve er som oftest inspireret af mine kunder. Som f.eks. disse linier som er en del af en reference fra min hjemmeside:
“…Med Lisbeth var jeg i de bedste hænder, og hun førte mig, med sin stærke intuition og erfaring, trygt igennem de opstående momenter fra mit indre, som skulle omkodes til det bedre. Det virkede så enkelt, – og overraskende nok fik terapien de resultater, som den havde lovet”… 

Besøg mig i min klinik og få styr på det der plager dig, så det ikke styrer dit liv. Om det er en afhængighed af vin, sukker eller røg, eller det er en “ked af det hed” følelse som forfølger dig eller andet.

Det særlige ved min behandlingsform, er at jeg arbejder med sind og krop i en og samme behandling, hvor krop og sind bringes i en dyb hvile.
I den afspændte tilstand, man kalder hypnose, har jeg udviklet en effektiv terapiform, med meget lidt snak.

Og på min briks i hypnosen – tilstede, rolig og fokuseret – slutter vi altid af med en visualisering – hvordan du gerne vil have dit liv til at se ud i fremtiden. Det giver fornyet tillid til livet

Glæder mig til at høre fra dig og send gerne denne mail videre

Lisbeth

Mød mig til en snak på messen i Glostrup den 16. og 17. april www.kropsindsjaelmesse.dk

 

Nyhedsbrev 21.2.2016:

Hej, I dag har jeg valgt at skrive lidt om mine gode erfaringer med behandling af stress og angst, der er mere herom på min hjemmeside bl.a. under referencer.

Selv om stress i en eller anden form er et livsvilkår for mange i dag, så lad det ikke styre dit liv. En del mennesker får selv styr på  lettere stress i en sygemelding, men når så arbejdet kalder igen kan tanken om at vende tilbage været voldsom angstprovokerende og overvældende følelser kan igen fremkalde stress.

Besøg mig i min klinik og få styr på angst og stress, så det ikke styrer dit liv. Stress får ofte afhængighed af sukker, røg, vin mv. til at blusse op, idet man nemmere kommer i en impulsstyret tilstand. Det kan vi også få styr på.

Vi laver terapi på de mest ubehagelige hændelser fra dit arbejde, det som du netop blev sygemeldt på – følelser og tanker om at du ikke mere magter dit arbejde, tanker om hvordan chef og kollegaer vil se på dig når du vender tilbage – ubehagelige tanker som at du hurtig vil blive “knækket” igen.

Og på min briks når du er i den tilstand man kalder hypnose – tilstede, afslappet, rolig og fokuseret – slutter vi altid af med det i dit sind som er positivt ved dit arbejde, kollegaer eller småting i hverdagen. Således at det positive kommer til at fylde mere i dit sind. Så opleves det at vende tilbage til arbejdet som en overraskelse, en positiv overraskelse.

Det særlige ved min behandlingsform, er at jeg arbejder med sind og krop i en og samme behandling, hvor krop og sind bringes i en dyb hvile, i den afspændte tilstand, man kalder hypnose.

Tag dine stress symptomer alvorligt, ignorer dem ikke fordi du ikke synes du har tid. Det kan gå alvorligt ud over helbredet som jeg ser hos nogle i min klinik.
Glæder mig til at høre fra dig og send gerne denne mail videre

Lisbeth
Mød mig til en snak på en af de følgende messer:

 

NYHEDSBREV 11.1.2016:

Drømmer du om at slippe overskydende kilo  og blive tilfreds med dig og din vægt?

Jeg kan hjælpe dig med at slippe trangen til usunde vaner og med et effektivt vægttab uden kur og kamp.
Jeg inviterer dig til et afslappende hvil på min briks så et effektivt vægttab uden kur og kamp, kan rykke på din drøm om at komme i bedre form. Mens du ligger på min briks, lytter til min stemme og forestiller dig ved brug af dine sanser, vil du på forunderlig vis opleve, hvordan du efter at have været til behandling hos mig, f.eks. kan sidde foran et fad med kager en hel aften, uden at skulle have fingrene i dem hele tiden.
Min nænsomme metode til at få dig ned i en dybt afspændt tilstand, hvor jeg blidt tager dig på en drømmerejse gennem din underbevidsthed – gør at din krop kommer ned i så dyb en afspænding, hvor det er uundgåeligt at slippe tanker og overbevisninger – hvis du ønsker det.
I denne dejlige tilstand hjælper jeg dig med at rydde op, så du får det liv du drømmer om. Og vi henter resurser i hypnosen, som du måske helt har glemt du havde.

Birgit har været til hypnoterapi for vægttab hos mig 2 gange i begyndelsen af december og selv om det har været jul med alle slags fristelser så fik jeg – 3. juledag –  følgende besked  fra hende:
Det er sjovt der sker ting og sager, i positiv retning, med min krop, min mor kommenterede det. Jeg bliver meget hurtigt mæt. Når jeg er ude og handle ved jeg ikke hvad jeg gider spise så køber jeg ikke noget. Min favoritspise er porre æble salat. Trøstespiser IKKE …er så stolt. Hvor er jeg glad for at jeg fik ringet til dig. Birgit, Kbhvn
Birgits udfordring var at hun trøstespiste og at hun nogen gange spiste for store portioner. Andre synes altid de skal spise op og overspiser – måske ubevidst – fordi de som børn blev straffet for ikke at spise op. Andre igen spiser for meget, fordi de som børn var bange for ikke at få nok at spise.

Er sukkertrangen for voldsom kan det hjælpe at give det underbevidste sind besked om kun at spise sund og nærende kost, så holder man sig fra det søde, men hvis behandlingen skal være vedvarende må vi også her tilbage og finde årsagen og behandle den.

Har man som barn brugt søde sager som trøst sætter sukkertrangen sig nogen gange først som voksen som en plage. Måske som vægtforøgelse, eller måske ønsker man som voksen at spise sundt, fordi man er blevet mere opmærksom på hvor usundt sukker er.

Men det kan også være et uhensigtsmæssigt spisemønster, der er startet i en periode som voksen med megen belastning og stress og er der for meget stress forbundet med spisemønstret er det vigtigt samtidig at få arbejdet med årsagen til stressbelastningen.

Engang havde jeg en kunde som havde trøstespist meget som teenager, fordi hun var i konflikt med sin stedmoder. Hun ville ikke opgive sit had mod stedmo- deren, hvorfra det uhensigtsmæssige spisemønster klart stammede fra og derfor kunne jeg ikke behandle hende. Det var hun meget stødt over, men når tingene hænger sådan sammen kan man ikke skille det ad.

En, efter min mening, drastisk måde at fjerne overdreven spisetrang på er en Gastric Bypass operation, hvorved mavesækken bliver mindre. Man kan dog opnå det samme ved at ”snyde” sindet, som når jeg igen og igen i hypnosen fortæller dig at du ikke kan spise ret meget, fordi der ikke er plads i maven (som om du er blevet opereret). Så vil det underbevidste sind til sidst tror på, at der ikke er plads til ret meget mad i maven.
Sådan kan man efter aftale med mig lave små tricks med sindet og det er jeg med på så længe det har et positiv formål. Men dette snyderi med sindet varer ikke ved hvis ikke årsagen til spisetrangen bearbejdes.

I weekenden den 23. og 24. januar er jeg på messe i Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55 fra kl. 11- 18 begge dage. Jeg har rigeligt med fribilletter til interesserede.

Glæder mig til at høre fra dig og
send gerne denne mail videre
Jeg behandler foruden i Jystrup ved Ringsted nu også i Glostrup

 

Lisbeth

Nyhedsbrev den 21. november 2015:Drømmer du om at kvitte cigaretterne og har du brug for hjælp til et effektivt rygestop behandling?

De, der er stoppet med at ryge hos mig, er både forbavsede og taknemmelige. Og når jeg kontakter dem igen for at høre, hvordan det går med at undvære cigaretterne, får jeg at vide at de kan stå sammen med andre rygere, uden at det rør dem. Nogle har forsøgt at tage et sug og oplevet hvor grimt det smager, hvilket kun har overbevist dem om, at de nu er ikke-rygere for livstid.

Der skal i nogle tilfælde arbejdes med baggrundssymptomerne, typisk angst, bekymringer, stress, sorg eller savn. Symptomer der kan være dæmpet af tobakken. Ring og få en snak med mig – det koster ikke noget.

Det kan være svært at holde op med at ryge kun ved viljens magt, det har de fleste rygere erfaret og ærgerligt er det, hvis afhængighed af cigaretterne i stedet bliver til afhængighed af noget andet for at holde fast i at forblive røgfri.

Min behandling starter altid med et interview med kunden som rygevaner opleves fra morgen til aften. I hypnosen udskifter vi så ved fælles hjælp alle de situationer, hvor du tidligere har røget med nye og forstærkende muligheder, så afhængigheden af røg ikke skiftes ud med en anden form for afhængighed.

Læs her referencer fra kunder som er stoppet med at ryge:

Rikke om RYGESTOP:” Jeg har forsøgt at stoppe med at ryge i længere tid og havde brug for et ekstra skub. Jeg valgte at blive hypnotiseret d. 31. dec. 2010 og var lidt nervøs for, om det var for ambitiøst et projekt – selveste Nytår Aften!!! Det var det ikke 🙂 Vanen trak i mig et par gange, når rygerne gik på altanen, men bare tanken om at tage en cigaret i hånden og føre den op til munden gav mig kvalme og myrekryb. Nu er der gået 1½ år og der er ikke skyggen af et behov. Jeg er lykkelig og lettet – det er skønt 😀 – TAK!!!”

”I dag er det 4 uger siden jeg var hos dig, og jeg er stadig røgfri, og det vil jeg takke dig rigtig meget for. I et splitsekund kan jeg godt få lyst til en cigaret, men så går jeg ind og taler positivt til mig selv, alle de gode ting jeg har opnået – ingen hoste, jeg går bedre og trækker vejret helt ubesværet. Jubii – det er skønt at være røgfri”. Sådan skrev Lisbeth M. til mig den 5.3.15 og den 14.11.15 hørte jeg fra Lisbeth at hun stadig er røgfri og at det går fint:. Nogle gange skal der dog 2 behandlinger til for at blive røgfri. Lisbeth M klarede det efter kun én behandling, idet hun har brugt selvhypnose som hun også lærte hos mig. mig.

Celiane er stoppet med at ryge. Den 25. marts 2014 fortæller hun mig: “Det bedste er at trangen til cigaretterne er væk!! Jeg troede ikke at Lisbeth kunne kurere mig ved kun 2 behandlinger. Jeg er røgfri nu og vil aldrig mere vende tilbage til afhængigheden af cigaretter. Da jeg røg var det trangen til cigaretter om morgenen der var værst, mærkelig nok forsvandt den først. Efter arbejdstid dukker tanken om en cigaret op, men det er kun en tanke som binder sig til vanen med at hive pakken frem. Den tanke erstatter jeg med glæden ved at få fri fra arbejde og ved at være fri for trangen. Og en ekstra gevinst er at jeg ikke spiser mere eller trøstespiser, men jeg nyder maden mere, den smager mig bedre.”

 

Nyhedsbrev 27. oktober 2015

Der er hjælp at hente hvis du har præsentations- eller eksamensangst.

Læs herunder hvordan Kristian bestod sin køreprøve.

“Jeg henvendte mig til Lisbeth fordi min søn Kristian på 18 år netop havde dumpet til kørekort for anden gang. Hans nervøsitet var så voldsom så han ikke  kunne styre benene, så bilen gik i stå i et kryds.
Anden gang han forsøgte at tage kørekort var ved hjælp af betablokke, men desværre var han ligeså nervøs som første gang.
Heldigvis bestod han tredje gang – uden af være spor nervøs, efter kun at have været i hypnose Kbh en gang hos Lisbeth 🙂
KH Karina”

Kristian fik, som alle der kommer hos mig, tilbud om at få et Aeon Lifewave plaster i nakken. Plastret afstresser og jeg bruger det som en del af behandlingen sammen med Access Bars og Hypnoterapi som er den vigtigste del af min behandling. Så hos mig får man 3 i en behandling.

Jeg har altid Lifewave plastrene til salg i min klinik og det er plastre som er effektive ved udrensning, smerter mod slidgigt mv.
Ring og aftal en tid for at prøve nogle stykker – prisen er kun 25 pr. plaster, så for 100 kr. kan man afprøve om de virker på en smerte f.eks.

Nyhedsbrev 28. juni 15

Ferien er startet og du er på vej til din drømmeferie. Dørene til flyet lukkes i og du mærker en ubehagelig uro og klaustrofobi og kan ikke længere nå at komme ud af flyet”
Dette er ikke et citat fra en krimi, men hverdag for rigtig mange mennesker.
Håber ikke du har flyskræk, men kender du en der har det, må du hjertens gerne sende denne mail videre.

Det er nemlig ganske unødvendigt at døje med flyskræk – som regel er det nok med et par behandlinger hos mig før det (igen) bliver afslappet at sidde i en flyvemaskine.

De mennesker der lider af flyskræk undgår helst at flyve, da det ofte sætter så stort præg på ferien at det ikke er det værd. Bliver det så til en bil- eller togferie, kommer skyldfølelsen over at familien ikke kommer ud at flyve, fordi der er en der har flyskræk, også til at genere.

Flyskræk begrænser sig ikke kun til angst for at flyve. Mange oplever at angsten breder sig til angst for andre ting også, så det i uhyggelig grad påvirker ens liv.

Jeg holder ikke ferie før til efteråret, så bestil tid hos mig hvis du ikke allerede har gjort det

Nyhedsbrev 3. sept.15

Nyhed især til mine kunder i København og Nordsjælland.
Jeg behandler nu også i Glostrup på Brøndbyvestervej 23, 2600, som er tæt på Glostrup station,
kun 50 m fra bus 300 S, og der er parkering lige udenfor klinikken

Ønsker du  ro i sindet, så er terapi i hypnosen unik, idet det ubevidste sind ukritisk tager imod forslag, hvorved uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer kan bearbejdes.

 

Nyhedsbrev 1. maj 2015

Har du brug for at få omkodet tankemønstre for at slippe stress, overvægt, jalouxi mv., så læs her hvad Bettina Schønbeck fik ud af min terapi på briksen:

“Hypnoseterapi hos Lisbeth var en intens og følelsesladet rejse i mit underbevidste. Til at begynde med var jeg usikker for, hvor ville jeg bevæge mig hen, og hvordan Lisbeth ville forholde sig.  Det viste sig hurtigt at blive en tryg og healende rejse for mig. Med Lisbeth var jeg i de bedste hænder, og hun førte mig, med sin stærke intuition og erfaring, trygt igennem de opstående momenter fra mit indre, som skulle omkodes til det bedre. Det virkede så enkelt – og overraskende nok fik terapien de resultater, som den havde lovet. Så hvis du gerne vil ændre nogle mønstre i dig selv, så er dette en rigtig god metode. ”

Børn i hypnose  (nyhedsbrev dec 2014)

Tidligere var jeg lærer i specialklasse for børn med forskellige diagnoser som ADHD og læseløft lærer for børn allerede fra 1. klasse. Den erfaring har gjort det nemt for mig at opnå tillid til børn og jeg ved, hvilket mareridt mange børn oplever, når de har problemer i skolen.

Børn kan nemt komme i en trancetilstand, hvor det er muligt at ændre uhensigtsmæssige følelser og handlinger, som hæmmer dem i hverdagen. De uhensigtsmæssige handlinger og følelser erstattes i min behandling af positive følelser.

Børn lærer nemlig hurtigt – de har en stor forestillingsevne og en god fantasi, og de har ikke et langt liv bag sig med indgroede dårlige vaner.
Derfor er hypnose af børn og unge også utroligt effektivt, da de er meget modtagelige for terapeutisk behandling, når de er i en hypnotisk tilstand, fordi deres underbevidsthed er meget tilgængelig.

Mange børn ønsker selv at gå i terapi og meget gerne hypnose. De er blevet meget mere bevidste om, at livet ikke er statisk – at det kan ændres.

 

BØRN OG UNGE  (nyhedsbrev dec 2013)
Først vil jeg ønske jer alle et Godt Nytår.
På denne første dag i det nye år har jeg valgt at fokusere på vores unge og børn.
Vores børns velbefindende, uanset alder, er jo nok det der ligger os alle mest på sinde. Derfor glæder jeg mig ofte mest i mit arbejde, når jeg er med til at give de unge det skub, der skal til for at få gang i deres liv igen og få det godt.
Den særlig sensitive unge kan have svært ved at leve med hårde hændelser i barndommen, men det er til gengæld ofte netop de børn, der som voksne, når de har fået arbejdet sig ud af problemerne, har en fantastisk ballast til at klare tingene fremover og til at støtte og hjælpe andre, hvilket kan være svært at se når man er midt i det.
Et kendetegn for vor tid er den overdrevne fokusering på udseendet og for store forventninger til sig selv generelt. Dette kan føre til depression, angst, fobier og/eller misbrug af mad, stress, alkohol og stoffer. Men det er alt sammen noget, der slippes gennem min effektive hypnoterapi behandling.
Især unge mennesker, teenagere og børn har en evne til hurtigt og nemt at slippe tanker og overbevisninger omkring hændelser, som holder dem fast i fortiden. De har knap så mange overbevisninger som voksne, hvis overbevisninger ofte minder om et garnnøgle en legesyg kat har haft fat i og godt snørklet sammen.
Unge er tættere på den ro og afslapning, som de oplevede i deres barndom under leg, og når jeg, i den afslappede tilstand vi kalder hypnose, guider dem tilbage til barndommen, er det nemt for dem at finde resurser frem fra barndommen. På den måde kommer de ubehagelige hændelser til at fylde mindre og vil ikke længere dominere dem i deres hverdag.
Når sindet er på overarbejde, som det f.eks. er ved stress, så optræder der ofte panikangst, som bestemt ikke er rart, og så kan det føles som en nødvendighed at dulme angsten.
Angsten kan også opstå uden, at man føler stress, f.eks. i forbindelse med at man ikke føler ,man slår til. Når angsten tager over, er det svært at mærke glæde.
Min terapiform er effektiv, idet jeg har flere metoder til, at man kommer ned i den dybe afspændte tilstand, hvor vi både skal tilbage i tiden, hvor det hele startede, men også arbejde med de nuværende symptomer, alt sammen i et dejligt flow.
Vil lige tilføje her til sidst, at har I et barn som har problemer i skolen, er et besøg hos mig umagen værd.
Denne mail må gerne sendes videre og jeg glæder mig til at høre fra dig
Lisbeth

Varigt og effektivt vægttab

Sommeren er lige om hjørnet og mange ønsker at tabe sig. En drastisk måde at fjerne overdreven spisetrang på er en Gastric Bypass operation, hvorved mavesækken bliver mindre. Man kan dog opnå det samme ved at ”snyde” sindet, som når jeg igen og igen i hypnosen fortæller dig at du ikke kan spise ret meget, fordi der ikke er plads i maven (som om du er blevet opereret). Så vil det underbevidste sind til sidst tror på, at der ikke er plads til ret meget mad i maven.

Sådan kan man efter aftale med mig lave små tricks med sindet og det er jeg med på så længe det har et positiv formål. Men dette snyderi med sindet varer ikke ved hvis ikke årsagen til spisetrangen bearbejdes. Nogle synes altid de skal spise op og overspiser – måske ubevidst – fordi de som børn blev straffet for ikke at spise op. Andre spiser for meget, fordi de som børn var bange for ikke at få nok at spise.

Er sukkertrangen for voldsom kan det hjælpe at give det underbevidste sind besked om kun at spise sund og nærende kost, så holder man sig fra det søde, men hvis behandlingen skal være vedvarende må vi også her tilbage og finde årsagen og behandle den. Har man som barn brugt søde sager som trøst sætter sukkertrangen sig nogen gange først som voksen som en plage. Måske som vægtforøgelse, eller måske ønsker man som voksen at spise sundt, fordi man er blevet mere opmærksom på hvor usundt sukker er.

Men det kan også være et uhensigtsmæssigt spisemønster, der er startet i en periode som voksen med megen belastning og stress og er der for meget stress forbundet med spisemønstret er det vigtigt samtidig at få arbejdet med årsagen til stressbelastningen.

Engang havde jeg en kunde som havde trøstespist meget som teenager, fordi hun var i konflikt med sin stedmoder. Hun ville ikke opgive sit had mod stedmoderen, hvorfra det uhensigtsmæssige spisemønster klart stammede fra og derfor kunne jeg ikke behandle hende. Det var hun meget stødt over, men når tingene hænger sådan sammen kan man ikke skille det ad.

Jeg inviterer dig til et afslappende hvil på min briks så et effektivt vægttab i kbh uden kur og kamp, kan rykke på din drøm om at komme i bedre form. Mens du ligger på min briks, lytter til min stemme og forestiller dig ved brug af dine sanser, vil du på forunderlig vis opleve, hvordan du efter at have været til behandling hos mig, f.eks. kan sidde foran et fad med kager en hel aften, uden at skulle have fingrene i dem hele tiden.

Min nænsomme metode til at få dig ned i en dybt afspændt tilstand, hvor jeg blidt tager dig på en drømmerejse gennem din underbevidsthed – gør at din krop kommer ned i så dyb en afspænding, hvor det er uundgåeligt at slippe tanker og overbevisninger – hvis du ønsker det. I denne dejlige tilstand hjælper jeg dig med at rydde op, så du får det liv du drømmer om. Og vi henter resurser som du måske helt har glemt du havde.

Det der er så fantastisk ved hypnoterapi, er at man i hypnosen altså kan ændre grundlaget for trangen til sødt og overspisning. I et dejligt flow arbejder vi med de mønstre, tanker og overbevisninger, som holder dig fast i trangen til sukker, overspisning mv.

Jeg skræddersyr et program til dig.

Du tilbydes email kontakt ind imellem behandlingerne, som understøttes af selvhypnose der indgår i programmet.

 pasfotoLisbeth