Spørgsmål:Jeg har mange tanker og ubehagelige symptomer på stress og megen angst –  hvordan kan det behandles?

Svar: Chok, traumer, angst, stress mv. samt overbevisninger om liv og helbred er oftest viklet ind i hinanden som et edderkoppespind. Blokeringer løsnes gennem behandlingen og overbevisninger ændres, hvorefter kroppen lige så stille bringes i balance og symptomer forsvinder.

Spørgsmål: Jeg lider af panikangst og social fobi, er det noget du kan hjælpe med og hvor mange behandlinger tror du jeg skal have?

Svar:Første gang jeg møder en kunde, har jeg brug for at vide en del, så det fylder og der vil være mindre tid på briksen. Mange bliver berørte af at fortælle deres historie, uden at vi kan nå at få arbejdet med det hele. Der vil desuden altid være en naturlig skepsis den første gang, hvor vi skal lære hinanden at kende –  det er et samarbejde der skal etableres for at behandlingen kan lykkes, men det plejer at gå nemt og være en god oplevelse. Stort set alle kan mærke ro efter første behandling, men som regel ebber roen ud efter nogle dage. Derfor anbefaler jeg at man kommer to gange indenfor den første uge, for anden gang giver det rigtig meget, fordi man normalt også kommer længere ned i hypnosen og dermed slipper meget. Efter 3-4 behandlinger, og især hvis man arbejder lidt med sig selv mellem behandlingerne efter mine anvisninger, er man godt hjulpet. Jeg har haft mange der har været “lammet” af angst og som efter behandling hos mig er kommet tilbage på arbejdsmarkedet.

Spørgsmål: Jeg har en stærk angst der holder mig vågen om natten – kan hypnoterapi hjælpe mig?                                                                                                                                                                                                          Svar: Det er dit underbevidste sind der styrer dig og du skal i hypnose og dermed i kontakt med det underbevidste, for at komme ud af det mønster som giver dig angst. I hypnosen arbejder du, under min guiding, med dine problematikker og slipper de mønstre der giver dig angst.

Spørgsmål: Varer de ændringer ved man opnår i hypnosen? Svar : Når vi laver terapi hos mig i hypnosen, så ændres følelser og tankemønstre og ja det varer ved.

Spørgsmål: Hvad sker der hvis man mister kontrollen i hypnosen?    Svar :Man mister ikke mere kontrol end man selv ønsker at gøre, hypnoterapi kan ikke sammenlignes med scenehypnose.

Jeg har en stærk angst der holder mig vågen om natten – kan hypnoterapi hjælpe mig?

Det er dit underbevidste sind der styrer dig og du skal i hypnose og dermed i kontakt med det underbevidste, for at komme ud af det mønster som giver dig angst. I hypnosen arbejder du, under min guiding, med dine problematikker og slipper de mønstre der giver dig angst.

Varer de ændringer ved man opnår i hypnosen? Når vi laver terapi hos mig i hypnosen, så ændres følelser og tankemønstre og ja det varer ved.

 

Hvad sker der hvis man mister kontrollen i hypnosen?

Man mister ikke mere kontrol end man selv ønsker at gøre, hypnoterapi kan ikke sammenlignes med scenehypnose.

 

Besøg mig i min klinik til en gratis forsamtale hvis du er i tvivl om min behandlingsform er noget for dig