Nyt

Nyhedsbrev Julen 2017

Kære alle,

Glædelig Jul og Godt Nytår til alle tidligere, nuværende kunder og andre der har tilmeldt sig mit Nyhedsbrev.

Jeg har stadig få ledige tider tilbage op til det nye år i min klinik ved Høje Taastrup station, hvis du har brug for at få ændret dine overbevisninger og få et boost af energi.

Vore tanker flyver ud og ind af hovedet. Men det er værd at huske på at overbevisninger er flyvske tanker, som sætter sig fast og kan være påtrængende og generende.

Overbevisninger kan have sat sig fast allerede før du kunne gå, via en oplevelse du ikke kan huske og gennem livet kan denne overbevisning, ved forskellige hændelser, blive mere og mere påtrængende.

Som jeg f.eks. oplever når et menneske henvender sig til mig pga jalousi – en følelse der ofte er startet som et lille kim engang, for så længe siden at man ikke husker det. Vi trevler op ved hjælp af hypnose, så de meget ubehagelige, mareridtsagtige følelser der følger med jalousi kan få en ende.

Du er hjertelig velkommen til at sende mit nyhedsbrev videre

Lisbeth

 

Læs herunder hvad Randi fik ud af min terapi – hendes problemer var bl.a en spiseforstyrrelse

Reference 21.7.2017

Jeg fandt Lisbeths hjemmeside på nettet og da jeg påbegyndte behandling hos Lisbeth, for at få rettet op på nogle ting, tænkte jeg konstant på mad. Jeg forsøgte at følge en kostplan, som var nødvendig, da jeg havde en del helbredsmæssige problemer.

Jeg faldt dog i igen og igen og kunne ikke holde kostplanen og når jeg gjorde det, føltes det som gik jeg ind i en sort boble. Det var mig umuligt at føre en samtale med andre før jeg havde overspist en del. Jeg følte ingen mæthed og når jeg kom ud af boblen, var jeg flov.
Tænkte hele tiden på om der var nok til mig, som et rovdyr der åd sit bytte uden hensyntagen til andre.
 
Jeg havde problemer med korttidshukommelsen og var bange for at jeg ikke kunne følge med under behandlingen, men det virkede modsat, idet der i hypnosen dukkede ting op jeg ikke før huskede.  Det kom frem efter første behandling, hvor jeg havde jeg en underlig fornemmelse i kroppen. Der var blevet rørt ved nogen ting, som jeg ikke kunne sætte ord på.
 
Anden gang kom der virkelig skub i det – uden jeg selv tænkte over det begyndte jeg at spise anderledes. Jeg tænkte mere over hvad jeg gjorde. Jeg kom aldrig ind i mine sorte bobler mere, selvom der nu er gået over et år siden jeg var i behandling hos Lisbeth.
 
Jeg begyndte at spise normale portioner mad uden at sluge det og nød det. Maden smagte anderledes og bedre. Før min behandling hos Lisbeth drak jeg op til 3 l Pepsi Max som nu er skiftet ud med vand. Jeg drikker stadig Pepsi Max, men ikke så meget og kun som hygge.
 
Jeg er blevet bevist om mange ting i mit liv, som har givet mig ro. Konflikter på arbejdet .har jeg fået et andet overskud til. Det er svært at tro på at hypnoterapi kan ændre så meget på så kort tid og efter kun tre behandlinger.
Jeg nyder min indre ro og jeg er meget taknemmelig
Randi Sarka

 

 

Julen 2016

Adressen på min klinik er Høje Taastrup Boulevard 53,1. sal, 2630  Taastrup.  Klinikken ligger i et Easy Office kontorhotel og kun 300 m fra Høje Taastrup station. Det er et dejligt roligt klinikrum, hvortil der er er indgang af en glasdør, fra hjørnet af Thistedgade og Høje Taastrup Boulevard. Der er et stort blåt skilt udenfor på hjørnet, hvor mit navn endnu ikke er kommet på.
På Høje Taastrup Boulevard må man hverken køre eller parkere, men der er utallige 3 timers parkeringspladser i gaderne omkring bl.Thistedgade og Struersgade.
(Klinikken ligger også lige på hjørnet overfor AudioNova Hørecenter med den grønne skiltning)

Julen nærmer sig og har du brug for fred med familie eller højtid, eller måske en behandling for at slippe trangen til for meget mad, så kontakt mig og få tid til en behandling.

Jeg sælger gavekort, hvis du mangler en julegave, det kunne f.eks. være en halv times healing til 250 kr.

Jeg har åbent nogle få dage mellem jul og nytår
Du er hjertelig velkommen til at sende mit nyhedsbrev videre

Like min facebook side den 20. februar 2016 og vær med i lodtrækningen:

Når der er 100 som har liked denne besked så trækker jeg lod om en times GRATIS ACCESS BARS behandling i min klinik. En healingsform som arbejder direkte på tankemønstre – der hvor “ulykkerne” starter.
Access Bars er en del af behandlingen når man er i Hypnoterapi hos mig.

Læs mere om min effektive og samtidig afslappende terapi i hypnosen på www.lisbethbech.dk

Næste messer jeg deltager i bliver

I Ringsted lørdag den 27. februar 2016      :     http://www.livetshus-ringsted.dk/messe

og i Glostrup den 16. og 17. april 2016       :       http://kropsindsjaelmesse.dk/

Flyskræk og angst for at stå på ski i højderne:

Vinterferien nærmer sig og i dag får jeg en ny kunde som er blevet henvist fra en anden kunde der har været hos mig for at komme af med sin flyskræk og det kom hun. Den nye kunde er dog interesseret i at slippe for højdeskræk når hun står på ski. Se nærmere under referencer og ring gerne og hør nærmere