Kære læser af nyhedsbrevet

Det er længe siden jeg sidst har sendt nyhedsbrev ud – synes lige jeg vil fortælle at jeg har gang i klinikken her i sommer, da jeg først holder ferie i slutningen af august.

Krop og sind hænger sammen 🏃🏼‍♀️ læs her hvordan Pia oplevede en behandling hos mig:
Jeg kom til behandling hos Lisbeth, fordi jeg havde smerter i mit underliv og over lænden og spændte meget. Undervejs i terapien fandt jeg ud af at jeg stod overfor et skift i mit liv og havde mange bekymrede tanker. Efter terapien forsvandt mine smerter og nu ser jeg meget mere lyst på tilværelsen.

Har du smerter, ubehag, angst eller stress, så kontakt mig for en behandling

Kærlig hilsen

Lisbeth Bech
Jystrup Midtsjælland

www.lisbethbech.dk

PS Denne mail kan besvares og send den gerne videre🤗

 

 

 

 

Nyhedsbrev 1/1 2023

 

 
                   

Kære læser af nyhedsbrevet

Nogle af jer som modtager dette nyhedsbrev, har jeg haft den glæde at se i løbet af årene.

Jeg vil her i indgangen til det nye år dele en oplevelse med jer, som kom til at betyde meget for mig og som har været med til at lægge grund til mit virke som behandler. 

Når der er lidt ekstra tid vandrer mine tanker ofte gennem livet og oplevelser. 

Som yngre var jeg ulandsfrivillig i en lille by Chibote i det nordlige Zambia, langt ude på landet, hvor man måtte køre flere timer det sidste stykke vej på jordveje for at nå frem. 

Jeg husker engang midt i regntiden, hvor vi i landsbyen blev afskåret fra omverdenen pga oversvømmelse.🌧

Her lærte jeg, hvordan man kan få sindet i ro på en naturlig måde. Endnu før ordet “stress” var opfundet, oplevede jeg, hvordan man kan slippe ikke kun stress, men også angst.

En aften sad jeg udenfor en hytte hos en genbo ved bålet i aftenstilheden. 

Jeg ankom med katastrofe tanker pga oversvømmelsen, men hurtigt lykkedes det mig at slippe alle negative tanker om, hvad der mon kunne ske. 
De var fattige, de mennesker der boede der, men deres indbyggede livskraft, medmenneskelighed, omsorg for andre, var helt i top.

Jeg kan ikke huske, hvad de sagde, men de fik mig hurtigt til at falde til ro og føle mig – trods afskåret fra omverdenen – rolig og balanceret. 
Det var, som blev jeg healet gennem samtalen og et samvær, som jeg aldrig før eller siden har mødt i den vestlige verden.

Er man urolig i vor tid, så tager man på wellness kurser, fitness center, går ture eller mediterer og det kan få sindet og tankerne til at falde til ro – i hvert fald midlertidigt.
Men hændelser kan have sat sig fast og hobet sig op i sindet og kan nogle gange være trækplaster for flere af samme slags 🤔

Besøg mig i Jystrup Midtsjælland og oplev på min briks, hvordan Kranio Sakral Terapi får dig til at slappe af i musklerne og hvordan healingen får dine tanker til at forstumme. Dernæst fører jeg dig nemt i hypnose.

I hypnosen føres du trygt til de underliggende årsager til chok, stress og angsttilstande, som du måske har lært at leve med, men som kan være meget belastende.

Læs HER hvordan tidligere klienter har oplevet, at jeg med min stærke intuition og mine mange års erfaring giver plads til ro, overskud!

Jeg ønsker jer et roligt og lykkebringende Nytår

Kærlig hilsen

Lisbeth Bech
Jystrup Midtsjælland

www.lisbethbech.dk

🤗