Nyhedsbrev 27/5 2024

Kære alle,

Så blev det tid til et nyhedsbrev igen 🤓 Denne gang vedhæfter jeg et spændende podcast https://www.dr.dk/lyd/p1/brinkmanns-briks/brinkmanns-briks-2024/brinkmanns-briks-hypnose-for-begyndere-11032421093  
Som er en samtale mellem Psykolog og forsker Bobby Zachariae og Svend Brinkmann

Bobby  Zachariae har mange års erfaring med hypnose, som jeg synes I skal høre. Han har især arbejdet  med smertedæmpning ift hypnose og han fortæller om hvordan man hos især højt hypnotiserbare  kan lukke ned for smerteopfattelsen.

Bobby fortæller også om hypnose som behandlingsmetode for børn, vægttab, rygning og meget andet.
🌸

Når en ny klient træder ind af døren hos mig er det aldrig helt til at forudse, hvordan behandlingen kommer til at foregå. Jeg kan nemlig ikke vide hvor hypnotiserbar personen er og det vil være tidskrævende at teste først.

De  højt hypnotiserbare, som kun udgør en lille gruppe, har utroligt nemt ved at blive hypnotiseret. Her er der hurtige resultater. Nogle har  allerede på fornemmelsen i forvejen, at de er højt hypnotiserbare – de fortæller, at de har nemt ved at komme i en anden tilstand 💫

Så er der de lavt hypnotiserbare, som også udgør en mindre del af befolkningen, men min erfaring er at de stadig kan komme i hypnose. Det kræver bare ekstra tid til afspændingen,  som består af drømmerejse, healing og Kranio Sakral Terapi.  

Målet er at komme i en afslappet og  koncentreret fokuseret tilstand, før jeg tager klienten i hypnose. Ved første behandling vil jeg altid bruge rigelig tid til afspændingen.

De almindeligt hypnotiserbare, altså mellemgruppen, er den helt store gruppe af mennesker. De kan hypnotiseres, men glider ikke umiddelbart så dybt og hurtigt ind i hypnosen, som de højt hypnotiserbare. Men man kan med tålmodighed og lidt flere behandlinger nå lige så langt.

Det nævnes også i podcasten at børn generelt er mere hypnotiserbare, da de er mere umiddelbare og åbne end voksne. Det er også min erfaring fra de mange teenagere jeg har haft i behandling.

Jeg har haft henvist klienter fra en kommune og der startede en bevilling altid med 10 behandlinger. Her oplevede jeg at dem der var lavt hypnotiserbare fik det nemmere og nemmere med at gå i hypnose, for hver gang de kom.

Er det en forbeholden indstilling for hypnose der bremser for at gå dybere, kan der arbejdes med det. Jeg har oplevet at nogle fortæller at de bevidst arbejder med at slippe kontrollen når de kommer ind i mit behandlerrum.

Håber du finder podcasten interessant og kontakt mig gerne hvis du er i tvivl om hvordan et problem kan løses med Hypnoterapi.
 

Bedste hilsner

Lisbeth

 

Mobil 2928 3409 og hjemmeside: www.lisbethbech.dk
 

  

 
 

                                                                                                      

23. November 2023

 

Mit terapiforløb hos Lisbeth har været både trygt og effektivt, og det har givet mig en følelse af ro, overskud og en betydelig mængde gåpåmod tilbage. Uden Lisbeths terapi ville jeg stadig kæmpe med intens stress og angst.

Lisbeths tilgang er yderst professionel, og i vores velkoordinerede samarbejde har jeg opnået en tilstand, hvor jeg føler mig godt tilpas og klar til at omfavne livet igen. Jeg vil gerne udtrykke min dybfølte taknemmelighed, Lisbeth.

Annemette 

Sådan skrev Annemette til mig forleden efter at have afsluttet et forløb hos mig

Kontakt mig for en hypnoterapibehandling, hvis du også har brug for ro, overskud, gåpåmod mv.

 

JULEN 2024 Kære læser af nyhedsbrevet 😊

GAVEKORT  kun 275 kr. 

Som noget nyt tilbyder jeg nu behandling i Saunatæppe som individuel behandling eller som supplement til mine andre behandlinger Hypnoterapi, Kranio Sakral Terapi og healing 

Mangler du stadig at købe en julegave, så kan du hos mig købe et GAVEKORT for kun 275 kr. til en halv times behandling i mit Pro Nordichigh infrarøde Saunatæppe hvor behandlingen også inkluderer healing.

Pro Nordichigh Saunatæppe:
 Infrarøde stråler er en specifik bølgelængde af lys, der trænger dybt ind i huden og varmer kroppen op indefra, sådan at det hjælper musklerne med at slappe af og lindre spændinger.
Behandlingen forbedrer dit blodomløb, som bl.a. afhjælper hudproblemer.
Det er også smertelindrende – jeg bruger det meget her i denne kolde fugtige tid, til at holde gigtsmerter væk.
Mange bruger også tæppet til at detoxe, til bedre søvn og stressreduktion
Tæppet kan indstilles til forskellige varmegrader
Tæppet  bør ikke bruges hvis du er gravid, har pacemaker/hjerteproblemer mv. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig og send gerne denne mail videre

Glædelig Jul og Godt Nytår 🧑🏻‍🎄 

                                                                                                       

 

 
 
 

Denne anbefaling fik jeg af Lotte, efter at hun havde været i behandling hos mig i november 2023:

Efter en operation har jeg gået med smerter i nakke og op i hovedet, i ryg og skuldre, samt mellem skulderbladene i et stykke tid og bestilte derfor tid til Kranio Sakral Terapi (KST)hos Lisbeth

Det var nemt at falde til ro på briksen. Lisbeths stemme var  beroligende og behandlingen oplevede jeg som værende afslappende og jeg nød hurtigt at være meget afspændt i hele kroppen

Dagen efter var mine smerter væk og jeg kan derfor varmt anbefale KST behandling hos Lisbeth

Lotte, Slagelse

Kære læser af nyhedsbrevet 8.okt 2023

En arm ryster eller et ben spjætter 🤸🏼‍♂️

Flere og flere henvender sig til mig med kroniske sygdomme. 

I øjeblikket har jeg klienter, som oplever klar bedring med alvorlige sygdomme som colitis og crohn 

Flere bliver bevidste om, at ubehagelige oplevelser, chok mv ofte har sat sig i kroppen som spændinger, der udvikler sygdom.

Derfor har jeg også tilføjet Kropsterapi til min behandlingsform. For når klienten i hypnosen slipper chok og traumer, så ser jeg, at en arm ryster eller et ben spjætter under tæppet. Eller klienten mærker varme, lettelse nogle steder i kroppen🥰

Det er der helingen foregår, det er der, at symptomerne aftager og giver plads til mere energi, overskud, ro og livsglæde 💕

Kontakt mig hvis du vil høre om min behandling og send gerne nyhedsbrevet videre

Kærlig hilsen

Lisbeth Bech

Kære læser af nyhedsbrevet

Det er længe siden jeg sidst har sendt nyhedsbrev ud – synes lige jeg vil fortælle at jeg har gang i klinikken her i sommer, da jeg først holder ferie i slutningen af august.

Krop og sind hænger sammen 🏃🏼‍♀️ læs her hvordan Pia oplevede en behandling hos mig:
Jeg kom til behandling hos Lisbeth, fordi jeg havde smerter i mit underliv og over lænden og spændte meget. Undervejs i terapien fandt jeg ud af at jeg stod overfor et skift i mit liv og havde mange bekymrede tanker. Efter terapien forsvandt mine smerter og nu ser jeg meget mere lyst på tilværelsen.

Har du smerter, ubehag, angst eller stress, så kontakt mig for en behandling

Kærlig hilsen

Lisbeth Bech
Jystrup Midtsjælland

www.lisbethbech.dk

PS Denne mail kan besvares og send den gerne videre🤗

 

 

 
 

 

 
 

Nyhedsbrev 1/1 2023

 

 
                   

Kære læser af nyhedsbrevet

Nogle af jer som modtager dette nyhedsbrev, har jeg haft den glæde at se i løbet af årene.

Jeg vil her i indgangen til det nye år dele en oplevelse med jer, som kom til at betyde meget for mig og som har været med til at lægge grund til mit virke som behandler. 

Når der er lidt ekstra tid vandrer mine tanker ofte gennem livet og oplevelser. 

Som yngre var jeg ulandsfrivillig i en lille by Chibote i det nordlige Zambia, langt ude på landet, hvor man måtte køre flere timer det sidste stykke vej på jordveje for at nå frem. 

Jeg husker engang midt i regntiden, hvor vi i landsbyen blev afskåret fra omverdenen pga oversvømmelse.🌧

Her lærte jeg, hvordan man kan få sindet i ro på en naturlig måde. Endnu før ordet “stress” var opfundet, oplevede jeg, hvordan man kan slippe ikke kun stress, men også angst.

En aften sad jeg udenfor en hytte hos en genbo ved bålet i aftenstilheden. 

Jeg ankom med katastrofe tanker pga oversvømmelsen, men hurtigt lykkedes det mig at slippe alle negative tanker om, hvad der mon kunne ske. 
De var fattige, de mennesker der boede der, men deres indbyggede livskraft, medmenneskelighed, omsorg for andre, var helt i top.

Jeg kan ikke huske, hvad de sagde, men de fik mig hurtigt til at falde til ro og føle mig – trods afskåret fra omverdenen – rolig og balanceret. 
Det var, som blev jeg healet gennem samtalen og et samvær, som jeg aldrig før eller siden har mødt i den vestlige verden.

Er man urolig i vor tid, så tager man på wellness kurser, fitness center, går ture eller mediterer og det kan få sindet og tankerne til at falde til ro – i hvert fald midlertidigt.
Men hændelser kan have sat sig fast og hobet sig op i sindet og kan nogle gange være trækplaster for flere af samme slags 🤔

Besøg mig i Jystrup Midtsjælland og oplev på min briks, hvordan Kranio Sakral Terapi får dig til at slappe af i musklerne og hvordan healingen får dine tanker til at forstumme. Dernæst fører jeg dig nemt i hypnose.

I hypnosen føres du trygt til de underliggende årsager til chok, stress og angsttilstande, som du måske har lært at leve med, men som kan være meget belastende.

Læs HER hvordan tidligere klienter har oplevet, at jeg med min stærke intuition og mine mange års erfaring giver plads til ro, overskud!

Jeg ønsker jer et roligt og lykkebringende Nytår

Kærlig hilsen

Lisbeth Bech
Jystrup Midtsjælland

www.lisbethbech.dk

🤗