Kranio Sakral Terapi

Kontakt mig for en afslappende Kranio-Sakral Terapi behandling, som er en meget blid, men samtidig dybtgående behandlingsform, som foregår på min briks, hvor du ligger afslappet under et tæppe med tøjet på

Der arbejdes med muskler og bindevævet i nakke, ryg, lænd og hofte og derigennem frigøres hofte, ryg- og nakkehvirvlerne, som er det bærende system i kroppen. Blodcirkulationen i hovedet forøges, samt blodgennemstrømningen til og fra hovedet.

Så kontakt mig hvis du har problemer med nakke, ryg, bækkensmerter, migræne, svimmelhed, tinnitus, piskesmæld, belastningsskader, stress, koncentration eller balancen samt kæbespændinger.

Der arbejdes med led, knogler, membraner(hjernehinde), hjernevæsken, muskler, bindevæv og organer og har hermed indflydelse på nerve, hormon- og immunsystemet og dermed effekt på hele kroppen.

Kranio Sakral Terapi bygger på, at kroppen bliver “hørt og imødekommet” ved, at terapeuten med sine hænder “lytter” til kroppens manglende rytmer og bevægelser. Terapeutens respektfulde måde at møde kroppen på gør, at kroppen aktivt slipper sine bevidste og ubevidste spændinger.