Kranio Sakral Terapi

Lider du af hjernerystelse, piskesmæld, spændinger i nakke og ryg, migræne eller svimmelhed er Kranie Sakral Terapi (KST) en blid og effektiv behandlingsform.

KST foregår på min briks, hvor du ligger afslappet under et tæppe med tøjet på.

Der arbejdes med muskler og bindevævet i nakke, ryg, lænd og hofte og derigennem frigøres hofte, ryg- og nakkehvirvlerne, som er det bærende system i kroppen.

Blodcirkulationen i hovedet forøges, samt blodgennemstrømningen til og fra hovedet.

I KST behandlingen arbejdes der med led, knogler, membraner (hjernehinde), hjernevæsken, muskler, bindevæv og organer, hvilket har indflydelse på nerve, hormon- og immunsystemet og dermed effekt på hele kroppen.

 

Denne anbefaling fik jeg af Lotte, efter at hun havde været i behandling hos mig i november 2023:

Efter en operation har jeg gået med smerter i nakke og op i hovedet, i ryg og skuldre, samt mellem skulderbladene i et stykke tid og bestilte derfor tid til Kranio Sakral Terapi (KST)hos Lisbeth

Det var nemt at falde til ro på briksen. Lisbeths stemme var  beroligende og behandlingen oplevede jeg som værende afslappende og jeg nød hurtigt at være meget afspændt i hele kroppen

Dagen efter var mine smerter væk og jeg kan derfor varmt anbefale KST behandling hos Lisbeth

Lotte, Slagelse

 

Kranio Sakral Terapi bygger på, at kroppen bliver “hørt og imødekommet” ved, at terapeuten med sine hænder “lytter” til kroppens manglende rytmer og bevægelser.

Terapeutens respektfulde måde at møde kroppen på gør, at kroppen aktivt slipper sine bevidste og ubevidste spændinger.