Her finder du mig

Jeg har to klinikker. En i Høje Taastrup og en i Jystrup.

Høje Taastrup

Høje Taastrup Boulevard 53,1. sal,  2630  Taastrup. 

Klinikken ligger kun 300 m fra Høje Taastrup station.

Der er mange 3 timers parkeringspladser i området. Sæt GPS´en til starten af Thistedgade, da man ikke må køre på Høje Taastrup Boulevard.

Hvis der ingen ledige parkeringspladser er i begyndelsen af Thistedgade, så kør et par numre op, drej til højre og igen til højre, til du er bagved bygningen hvor der altid er ledige parkeringspladser.

Indgangsdøren til min klinik ligger på hjørnet af Thistedgade og Høje Taastrup Boulevard, gå op på 1. sal i receptionen og send mig gerne en besked, så jeg ved, at du er ankommet.

Jystrup

Skellet 4, 4174  Jystrup Midtsjælland 

Denne klinik ligger kun 400 m fra hovedvejen mellem Roskilde og Ringsted. Vær venlig at parkere udfor min have tæt ved min indgangsdør med mit skilt på ruden, da parkeringspladserne overfor er private.

Bus 240 som kører mellem Roskilde og Ringsted stopper kun 50 m fra min dør.

Hypnoterapeut Lisbeth Bech - Høje Taastrup

Hypnoterapeut Lisbeth Bech, Jystrup