Hypnoterapi og Hypnose

Hypnoterapi og hypnose er en indadrettet tilstand, hvor man er i kontakt med resurser, man normalt ikke er i kontakt med, og hvor den bevidste del af hjernen slapper af, derved er der nemmere adgang til det underbevidste sind og følelser.

Det er i det underbevidste sind at de fleste hemmeligheder – eller viden – i vores liv ligger gemt. Ved samtale terapi er man som regel bevidst om det man snakker om og hvis man i en bevidst tilstand beslutter sig for at ændre på nogle vaner og gør det i en længere periode kan man tilegne sig nye vaner, men det kan ofte blive en kamp, f.eks. hvis man ønsker at skaffe sig af med afhængigheder. Det er her hypnoterapi og hypnose fordelagtigt kan anvendes.

Derfor er det godt at arbejde med det underbevidste sind, at skabe forandringerne der hvor gamle oplevelser, hændelser, overbevisninger ligger gemt, så bliver det som en leg at ændre vanerne ved hypnoterapi og hypnose. Og vanerne skal ændres uanset om det er vaner man har i forhold til afhængighed af sukker, mad, røg eller vin, eller det er afhængighed af bestemte tanker og overbevisninger som fører til tristhed, angst, stress, bekymringer.  Angst er et grundlæggende vilkår ved os alle, men er angst i hverdagen for dominerende så er det vigtigt at få arbejdet med det.

Ofte, men ikke altid, skal man længere tilbage i tiden, regression, hvor ubehagelige hændelser træder tydeligere frem i hypnosen, for at lave terapi.

 

Find ro og glæde i dit liv med effektiv hypnoterapi og hypnose

I hypnosen, når krop og sind er bragt i dyb hvile, laver jeg regressions terapi, healing og Kranio Sakral Terapi i et skønt flow. Det er her i hypnosen de varige forandringer sker. De forandringer der gør at det er nemmere at ændre vanerne. Som mange kunder der har været i terapi for vægttab udtrykker det…”jeg kunne lade fadet med kager passere uden jeg havde trang til at tage et stykke.”

Jeg er ekspert i at få gamle ubrugelige tankemønstre til at forsvinde som dug for solen, som sker ved en særlig terapiform når man ligger på min briks og bliver guidet i en dyb tilstand via drømmerejse, hvorved jeg taler kroppen ned i en dyb afslappet tilstand – hypnose. I denne tilstand er hypnoterapi og hypnose et effektivt redskab mod en lang række problemer f.eks. stress, vrede, ensomhed, skyld eller skam.

Behandlingsformen er unik som ikke behøver at blive forstået for at virke

Kontakt mig for en tid