Vægttab

Kunne du tænke dit at blive tilfreds med dig og ikke mindst din vægt? Jeg kan hjælpe dig med at slippe  for trangen til usunde vaner, så du kan tabe dig uden kur og kamp 🙂

Mæthed: En drastisk måde at fjerne overdreven trang til at spise på er en Gastric Bypass operation, hvorved mavesækken bliver mindre. Man kan dog opnå det samme ved at ”snyde” sindet, som når jeg igen og igen i hypnosen fortæller dig at du ikke kan spise ret meget, fordi der ikke er plads i maven (som om du er blevet opereret). Så vil det underbevidste sind til sidst tror på, at der ikke er plads til ret meget mad i maven og vægttab starter uden kur og kamp.

Årsag til spise- og /eller sukkertrang Sådan kan man efter aftale med mig lave små tricks med sindet og det er jeg med på så længe det har et positivt formål. Men dette snyderi med sindet varer ikke ved hvis ikke årsagen til spisetrangen bearbejdes.

Nogle synes altid de skal spise op og overspiser – måske ubevidst – fordi de som børn blev straffet for ikke at spise op. Andre spiser for meget, fordi de som børn var bange for ikke at få nok at spise. Er sukkertrangen for voldsom kan det hjælpe at give det underbevidste sind besked om kun at spise sund og nærende kost, så holder man sig fra det søde, men hvis behandlingen skal være vedvarende må vi også her tilbage og finde årsagen og behandle den.

Søde sager som barn Har man som barn brugt søde sager som trøst, viser sukkertrangen sig nogen gange først for alvor som en plage i voksenlivet.

Stress og mad Men det kan også være et uhensigtsmæssigt spisemønster, der er startet i en periode som voksen med megen belastning og stress og er meget stress forbundet med spisemønstret er det vigtigt samtidig at få arbejdet med årsagen til stress belastningen.

Trøstespisning og konflikt Engang havde jeg en kunde som havde trøstespist meget som teenager, fordi hun var i konflikt med sin stedmoder. Hun ville ikke opgive sit had mod stedmoderen, hvorfra det uhensigtsmæssige spisemønster klart stammede fra og derfor kunne jeg ikke behandle hende for vægttab. Det var hun meget stødt over, men når tingene hænger sådan sammen kan man ikke skille det ad.

 Effektivt vægttab
Jeg inviterer dig til et afslappende hvil på min briks så et effektivt vægttab uden kur og kamp, kan rykke på din drøm om at komme i bedre form.

Mens du ligger på min briks, lytter til min stemme og forestiller dig ved brug af dine sanser, vil du på forunderlig vis opleve, hvordan du efter at have været til hypnoterapi og hypnose hos mig, f.eks. kan sidde foran et fad med kager en hel aften, uden at skulle have fingrene i dem hele tiden.

Bryd vanen
Livet er en vane og afhængighed af sukker, mad, spiritus eller rygning hænger ofte sammen med tanker, der er blevet til en vane at tænke på og som påvirker følelser og handlinger i dit liv.

Bryd vanen i min hypnoterapi og hypnose – bryd dine tankemønstre, sæt nye mål, et alternativ til din afhængighed – nye aktiviteter, mentalt som fysisk. 

Lyder det forenklet, for nemt? Oplev på min briks, hvordan du i en dyb hvile, bringes til en afklaring af din situation så du får overblik, ro og energi til at få det liv du drømmer om.

Jeg støtter dig med forslag til selvhypnose og andre værktøjer mellem behandlingerne 

Kontakt mig for en tid enten i Jystrup Midtsjælland eller ved Høje Tåstrup station

 

 Læs her hvad forskellige kunder der har været i behandling hos mig har meldt tilbage:

”Mit forhold til mad er ændret. Jeg overspiser ikke mere.

Jeg kan have søde ting liggende i skabet uden at jeg må ud og spise af det.

Jeg taber mig og har mere energi. ”

Pia, København.

 “Jeg bliver meget hurtigt mæt.

 Når jeg er ude og handle, ved jeg ikke, hvad jeg gider spise. Så køber jeg ikke noget.

Min favoritspise er porre æble salat.

Trøstespiser IKKE. Er så stolt.

Hvor er jeg glad for at jeg fik ringet til dig.“ 

 Birgit, København

 

 

 

Vægttab, vægttab i KBH, når du vil taber dig er det vigtigt at du kender din krop og dens behov