Opnå vægttab ved at få hjælp til at kvitte dine dårlige vaner

Livet er fyldt med vaner, og afhængighed af sukker, mad, spiritus eller rygning hænger ofte sammen med tanker, der er blevet til vaner der påvirker dine følelser og dine handlinger i dit liv.

Bryd vanen ved hjælp af hypnoterapi og hypnose – sæt nye mål og skab attraktive alternativer til din afhængighed.

Ved en session med hypnoterapi og hypnose vil du opleve at du i en dyb hvile, bringes til en afklaring af din situation så du får overblik, ro og energi til at få det liv du drømmer om.

Du får også lært effektive metoder til at styrke din beslutning som du kan bruge derhjemme mellem behandlingerne.

Kontakt mig her – helt uforpligtende – og hør mere om

behandlingsformen og om mig.

Kunders tilbagemeldinger efter behandling hos mig:

”Mit forhold til mad er ændret. Jeg overspiser ikke mere. Jeg kan have søde ting liggende i skabet uden at jeg må ud og spise af det. Jeg taber mig og har mere energi. ”

Pia, København.

“Jeg bliver meget hurtigt mæt.  Når jeg er ude og handle, ved jeg ikke, hvad jeg gider spise. Så køber jeg ikke noget. Min favoritspise er porre æble salat. Trøstespiser IKKE. Er så stolt. Hvor er jeg glad for at jeg fik ringet til dig.“ 

Birgit, København

Effektivt vægttab

Jeg inviterer dig til et afslappende hvil på min briks så et effektivt vægttab uden kur og kamp, kan rykke på din drøm om at komme i bedre form.

Mens du ligger på min briks, lytter til min stemme og forestiller dig ved brug af dine sanser, vil du på forunderlig vis opleve, hvordan du efter at have været til hypnoterapi og hypnose hos mig, f.eks. kan sidde foran et fad med kager en hel aften, uden at skulle have fingrene i dem hele tiden.