Angst behandling

Angst behandling  – Slip angsten så den ikke fratager dig glæderne i dit liv.  Læs mere her

“Jeg kom til hypnoterapi hos Lisbeth Bech for at få styr på den voksende angst jeg havde for mit arbejde, der bedst beskrives som utrolig negative tanker og bekymringer for at fejle på jobbet.  Mine bekymringer var blevet så tunge at bære rundt på at jeg så småt var begyndt at overveje at opsige mit arbejde. Efter behandling hos Lisbeth var mit forhold til mit arbejde ændret og mine bekymringer og angst væk.  I dag ser jeg på de udfordringer jeg oplever på mit arbejde som positive og min selvtillid er kommet tilbage. Når jeg har fri fra mit arbejde, så kan jeg nu endelig nyde min fritid, og det er en rigtig stor befrielse” se resten af Hannas reference under referencer

Min erfaring
Udover kunder som har svært ved at tackle generelle udfordringer i hverdagen,  har jeg erfaring med mennesker som har panikangst,  angst for eksamen, edderkopper, bilkørsel og socialangst.

Angst behandling – Sygdomsangst

Jeg havde en ny kunde for en uges tid siden, som var sygemeldt pga. angst. Kunden blev kørt til mig af sin datter for angst behandling , som også havde bestilt tiden til sin mor. Som altid tilbød jeg kunden et Lifewave stress plaster i nakken (GV 14). Stress plastret som er klinisk testet til at reducere stress og inflammation i kroppen og når kroppen stresser af dæmpes angsten og trykket på tankerne tager af. Selvom plastret er meget afslappende, fjernes dog ikke automatisk de overbevisninger og tanker som piner og plager, dertil skal der mere til.

Efter en lille snak kom kunden så op på min briks og modtog en times afslappende Access Bars. Da datteren kom for at hente moren senere var hun glad og afslappet og fortalte at de spændinger hun havde i nakke og bryst nu næsten var væk og hun havde fået en dejlig oplevelse på min briks. Vi aftalte ny tid efter en uge til hypnoterapi og hypnose.

Til hypnoterapi kom kunden en anelse spændt men forventningsfuld, idet vi første gang havde aftalt hvordan behandlingen skulle foregå og det følte hun sig tryg ved. Tryghed er så vigtigt. Vi kender nok alle de situationer hvor vi savner tryghed for at kunne fungere optimalt. Kunden havde fortalt mig at hun altid havde haft sygdoms angst, så vi så på en situation hvor hun havde ligget længe på sygehuset som barn.

I hypnosen oplevede kunden tydeligt den kvinde hun havde ligget ved siden af som barn på sygehuset og hvor skræmt hun havde været over oplevelsen af den syge kvinde i sengen ved siden af. I hypnosen oplevede hun denne angst og kunne efterfølgende levende beskrive for mig, hvordan kvinden så ud og mange andre detaljer. Derefter lavede vi terapi på situationen på sygehuset, hvor kunden forestillede sig at alle involverede fik tilført resurser, så kunden som barn fik en anderledes tryg og kærlig oplevelse af sit ophold på sygehuset. Altså kunden skulle blot forestille sig den nye situation efter mine instrukser. Derved fik hun ”repareret” sit sind hvorved angst og bekymring ebber ud. Vi arbejdede med lidt andre ting også, bl.a. var hun tilbage i barndommen og hente fornyede resurser.

Er du utryg ved hypnoterapi og hypnose så start langsomt, som denne kunde, med en Access Bars behandling første gang. Men det er smart at koble hypnoterapi og hypnose på forløbet, da stress, angst og bekymringer slippes lettere i den afslappede, fokuserede tilstand, der kaldes hypnose. I en hypnoterapi behandling får man også Access Bars, hvilket tilsammen giver en fantastisk effekt.

Terapi
Det første jeg gør når du banker på min dør og vi har talt lidt sammen og du ligger trygt og godt på min briks med et tæppe over dig med afslappende musik, er at holde dig blidt på afspændende punkter på hovedet (Access Bars).
Derefter tager jeg dig på en drømmerejse, hvor du ligger og forestiller dig smukke steder i naturen som gør at du slapper yderligere af.

Nu er du i den dybt afspændte tilstand, hvor vi i terapien ofte både skal tilbage i tiden, men også arbejde med de nuværende symptomer – alt i et dejligt flow.
Du vil blive forbavset over hvor meget du kan slippe i den tilstand og hvor rart du har det efterfølgende.

Oplev hvordan jeg nænsomt, kærligt og blidt tager dig på en rejse gennem din underbevidsthed og hjælper dig med at rydde op i dit liv, så du får kontrol over angsten.

Unik angst behandling

 

 

Angst behandling københavn - i Glostrup får du hjælp til din behandling hos en lands dygtigste hypnoterapeut