Få renset ud i kroppen med en halv times detoxbehandling
.
.
Behandlingen renser grundigt ud i din krop og dens energisystemer.
.
Affaldsstofferne begynder at forlade kroppen i det sekund du sætter fødderne ned i vandet. Behandlingen starter med et lækkert fodbad med indbygget sondesystem. Systemet hjælper kroppens celler til at udskille affaldsstoffer via positive og negative ioner.
.
fodbad detox 20130528_153804
.
Behandlingen har været testet i DR1’s tv-program Lægens bord. Behandlingen giver balance i cellerne, hvilket gør at vi ilter ud i de små kar, og så får vores organer den nødvendige ilt. Det lindrer smerter og giver psykisk balance, fordi det opløser blokeringer i nervebanerne.
Der har vist sig gode resultater ved tilfælde som allergier, eksem, psoriasis, udslet, dårligt blodomløb, immunforsvar, træthed og tungsind. Det har en positiv effekt på blandt andet rygestop behandling, vægttab i Kbh, cellulitis og uren hud.
Det unikke ved den her form for udrensning er at man kan se hvad der kommer ud, dvs få syn for sagen om hvor meget man har brug for udrensning.
Ønsker du at fortsætte udrensningen derhjemme, er jeg forhandler af de meget effektive LifeWave plastre hvor du kan behandle dig selv.
Pris : 250 kr. Som led i behandling 200 kr. pr gang
.
.
 pasfotoLisbeth
Kontakt mig og nyd en afslappende udrensning hvor fødderne er i centrum