Min behandlingsform

Første samtale er som regel grundig, men det sker også, hvis man ikke  magter at tale så meget, at vi starter behandlingen på briksen og jeg undervejs får de informationer, som jeg har brug for.

Behandlingen foregår under et tæppe på min briks. Via afspænding, healing og  drømmerejse  bringes man i  en afslappet tilstand og hypnose.

Chok, traumer, angst, stress mv. samt  overbevisninger om liv og helbred er oftest viklet ind i hinanden som et edderkoppespind. Blokeringer  løsnes gennem behandlingen og overbevisninger ændres, hvorefter kroppen lige så stille bringes i balance og symptomer forsvinder. Chok skal oftest slippes i etaper, hvor jeg kan finde på at heale eller lave Kranio Sakral Terapi, mens jeg laver terapi i hypnosen på chok der har låst nakken fast.

Tillidsforholdet mellem personen og behandler er altafgørende, for tanker har vi nok af og mange  mennesker har overbevisninger som modarbejder fremgang.  Nogle vil gerne vil være i kontrol,  så kan det tage længere tid  at “nå i mål”.

Kort  oversigt over en behandling af chok, traumer, angst, stress, sygdom mv. som ikke foregår i en bestemt rækkefølge:

  • Hypnose , afspænding
  • Kranio Sakral Terapi
  • EMDR
  • Tilbage til hændelser i løbet af livet og bearbejdelse via kroppens reaktioner
  • Access Bars og Reiki healing
  • Hente resurser i fortiden ved i hypnosen at forestille sig rask, sund og  energifyldt som man var engang. Her opleves at fungere normalt igen, hvilket sætter sig som et nyt indtryk i underbevidstheden og bidrager til  livsglæde, energi , bedre hukommelse mv.
  • Visualisere at være rask, sund og  energifyldt længere ud i fremtiden, så sindet bliver optimistisk og håbefuldt. Måske man i hypnosen ser sig selv som gammel og gråhåret, men energifyldt, tryg, rolig og glad. Jeg bruger  metaforer og små historier for at afveksle.