Angst Behandling

Min erfaring efter ca. 10 år som hypnoterapeut er at jeg sjældent har en kunde som ikke kan mærke, i det mindste, en lille forbedring allerede efter 1. gang.

Angst kan udmønte sig på mange måder –   mange er ifb med stress blevet så tynget af angst, at de har svært ved at passe deres arbejde, eller helt har mistet deres arbejde, inden de har søgt hjælp hos mig, blevet behandlet og derefter søgt tilbage på arbejdsmarkedet.

 

Ulykker som end ikke er livstruende, provokerer mere angst frem end man aner, for har man i et øjeblik mærket angst for at ens liv eller helbred er truet så sidder det fast i både krop og sind og kan påvirke både helbred og tankemylder.

 

 

En hjernerystelse  hvor angsten/chokket efter ulykken sidder fast i sind og krop og hvor spændingerne giver hovedpine, træthed mv. Når chokket slippes i hypnosen så er det godt at opleve, hvordan symptomerne ligeså stille aftager.

 

Ofte er angsten kanaliseret ud i angst for at køre i bil, især på motorvej, angst for at flyve, sejle, køre over en bro, som f.eks. kan være startet med at sidde fast i en elevator.

Angsten for at holde taler, gå til eksamen eller sige noget til et møde, kan have udviklet sig så tilværelsen bliver nærmest uudholdelig. Alt kan komme til at handle om at holde sig inden for sine begrænsninger, snørkle sig uden om bestemte situationer og om angst for at ikke andre opdager hvor angst man er.

Sygdomsforløb hvor man er ovre selve sygdommen, men hvor angsten, som har sat sig fast gennem sygdomsforløbet, stadig er i kroppen. Angst for sygdom kan have sit udløb i barndommen, dengang hvor børn lå på sygehuset, uden at  se forældrene særlig tit, eller hvor de i barndommen har hørt deres nærmeste familie fortælle om hvor bange de er for at komme til at fejle forskellige sygdomme.

Slip angsten så den ikke fratager dig glæderne i dit liv, læs om min behandlingsform:  Læs mere her

Bestil en tid hos mig og oplev hvordan jeg nænsomt, kærligt og blidt tager dig på en rejse gennem din underbevidsthed og hjælper dig med at rydde op i dit liv, så du får kontrol over angsten og ro i dit liv.