Angst Behandling

Mange unge henvender sig til mig med angst for eksamen eller generel angst så de ikke magter at komme ud af døren.    

Endnu flere der henvender sig til mig for behandling af angst, er også plaget af smerter og spændinger  i kroppen. 

Et eksempel: En kvinde henvendte sig til mig, efter at have dumpet to gange til køreprøve. Hun havde brug for behandling af angst for at kunne bestå køreprøven.

Samtidig led hun af hovedpine efter en hjernerystelse. Ved den indledende samtale fortæller hun at hun har haft svært ved at lære at cykle som barn pga nervøsitet og at hun som teenager har haft angstanfald og hyperventilerede.  

Efter 3 behandlinger hos mig bestod hun køreprøven. Desuden var hovedpinen og andre gener fra hjernerystelsen ovre.

I hypnosen arbejdede vi  terapeutisk med opgivenhed, angsten ved at lære at cykle som lille, angstanfald som teenager, chokket efter faldet der gav hende hjernerystelse samt angsten hun oplevede de to gange hun dumpede til køreprøven.  

Behandlingen slutter med at hun i hypnosen visualiserer sig frisk, afslappet og rolig til køreprøven. 

Angst er oftest viklet sammen med stress samt overbevisninger om liv og helbred som et edderkoppespind

Så når angsten bliver for dominerende og du føler dig livstræt og handlingslammet, så nyd en kombineret behandling med fokus på symptomer, årsag og virkning.

Jeg starter behandlingen med en intuitiv blanding af Kranio Sakral Terapi (KST) og healing  samt drømmerejse🧚‍♀️

Når du er godt afslappet, er der ikke så langt igen før jeg fører dig ind i den tilstand der kaldes trance eller hypnose.

I hypnosen behandles terapeutisk det der ligger til grund for angsten og det kan være tanker / overbevisninger der har grundlagt sig i dit sind for måske 30 år siden. 

Overbevisninger ændres og symptomer på angsten, som dårligt humør, vrede, søvn og spisevaner behandles og din krop bliver til at være i når gamle tankemønstre slippes i hypnosen.

Krop og sind lige bringes i balance, og et nyt og lysere livssyn er grundlagt 💕

Angsten for at holde taler, gå til eksamen eller sige noget til et møde, kan have udviklet sig så tilværelsen bliver nærmest uudholdelig 👀 Alt kan komme til at handle om at holde sig inden for sine begrænsninger, snørkle sig uden om bestemte situationer og om angst for at ikke andre opdager hvor angst man er 🤔

Sygdomsforløb hvor man er ovre selve sygdommen, men hvor angsten, som har sat sig fast gennem sygdomsforløbet, stadig er i kroppen. Angst for sygdom, kan have sit udløb i barndommen, dengang hvor børn lå på sygehuset, uden at  se forældrene særlig tit, eller hvor de i barndommen har hørt deres nærmeste familie fortælle om hvor bange de er for at komme til at fejle forskellige sygdomme 🥀

. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Michael beskriver nedenfor hvordan han kom over sit søvnbesvær og han sover iøvrigt stadig godt.

Han blev behandlet  over telefonen, idet mine klinikker var lukket pga corona, men det er stadig muligt at blive behandlet over telefonen, evt. som en opstart til behandling i min klinik.

Kontakt mig så vi kan snakke om hvilken form for behandling du ønsker 

Anbefaling:

Michael K (Panik-angst):

Jeg har af flere omgange lídt af panik angst, gerne initieret af sygdom og tilstoppet næse/luftveje.

Det viste sig ved at jeg, umiddelbart efter at være faldet i søvn, blev vækket i/af et panik-angst anfald og ”måtte” flygtede ud af sengen/soveværelset. Dette medførte at jeg ikke fik sovet flere dage i træk, blev angst for angsten, og havde meget svært ved at gå i seng, selvom jeg var uendeligt træt.

Jeg kontaktede Lisbeth, som pga Corona ikke kunne konsulter ”real-life”, så vi aftalte en telefonisk behandling.

Jeg lagde mig godt tilrette i min seng, tog hovedtelefoner på, ringede Lisbeth op, hvorefter Lisbeth udførte den hypnotiske behandling.

Jeg tror faktisk at det i mit tilfælde nok var bedre med en telefonisk behandling, da jeg så kunne ligge i mig egen seng.

Resultatet var at jeg umiddelbart efter behandlingen faldt i god dyb søvn, og sov i 11timer.

Jeg kan kun anbefale Lisbeth og hendes hypnotiske behandling, det virkede rigtigt godt på mig.

 

Kontakt mig for en tid og oplev hvordan jeg nænsomt tager dig på en rejse gennem din underbevidsthed og hjælper dig med at rydde op, så du får kontrol over angsten og ro i dit liv.