Angst Behandling

Angst er et grund vilkår for os alle, men bliver angsten for dominerende, er det tid til at gøre noget ved det, så angsten ikke gør dig livstræt og handlingslammet.

Min behandlingsform, hvor Kranio Sakral Terapi (KST) og healing integreres i hypnose behandlingen, giver i sig selv ro og overskud.

Men for at behandlingen skal være varig, skal vi tilbage til årsagen til angsten som kan ligge mange år tilbage, og vi skal arbejde med den angst der invaliderer livet i dag.

Oftest er angst og stress samt overbevisninger om liv og helbred viklet ind i hinanden som edderkoppespind.

Blokeringer løsnes og overbevisninger ændres, hvorefter krop og sind lige så stille bringes i balance og symptomer forsvinder som dug for solen.

 

Ulykker som end ikke er livstruende, provokerer ofte mere angst frem end man

aner, for har man i et øjeblik mærket angst for om ens liv eller helbred er truet så

sidder det fast i både krop og sind og kan påvirke både helbred og tankemylder.

Symptomerne efter en hjernerystelse  slippes når angst/chok behandles i

hypnosen, sammen med KST behandlingen.

Angsten for at holde taler, gå til eksamen eller sige noget til et møde, kan have udviklet sig så tilværelsen bliver nærmest uudholdelig. Alt kan komme til at handle om at holde sig inden for sine begrænsninger, snørkle sig uden om bestemte situationer og om angst for at ikke andre opdager hvor angst man er.

Sygdomsforløb hvor man er ovre selve sygdommen, men hvor angsten, som har sat sig fast gennem sygdomsforløbet, stadig er i kroppen. Angst for sygdom kan have sit udløb i barndommen, dengang hvor børn lå på sygehuset, uden at  se forældrene særlig tit, eller hvor de i barndommen har hørt deres nærmeste familie fortælle om hvor bange de er for at komme til at fejle forskellige sygdomme.

Kontakt mig for en tid og oplev hvordan jeg nænsomt tager dig på en rejse gennem din underbevidsthed og hjælper dig med at rydde op, så du får kontrol over angsten og ro i dit liv.