Access Bars og Healing

Få en dyb healingsmassage som er ren selvforkælelse. Du ligger på briksen og mærker hvordan hele din krop bare slapper af. Mærker hvordan tankerne flyver let uden at stresse. Langsom giver du dig hen i en drømmetilstand. Efter behandlingen har du fundet ro, balance og fornyet energi. Behandlingen er med tøj på.

Jeg kombinerer Access Bars og MTVSS som hviler på ACCESS CONSCIOUSNESS.COM – Building blocks for total awareness ved Gary M. Douglas.

Access Bars er 32 energi-punkter på hovedet. Når disse berøres/aktiveres, frigør de begrænsende tankemønstre og overbevisninger – det der står i mellem dig og det liv du ønsker dig. Du får tømt din indre skraldespand og får mere plads til dig. Der er Bars for healing, krop, kontrol, oplysning, kreativitet, magt, aldring, køn og penge, bare for at nævne nogle få. Selve behandlingen er meget afslappende – det er som blid zoneterapi på hovedet

Access Bars kombineret med MTVSS, som er en metode hvor jeg healer direkte især på ledene, rygsøjlen og fødderne med min meget varme healingshænder, er en så dejlig oplevelse, at ingen kan undgå at falde hen i en dyb afspænding.

 

Jeg har lidt af svær svimmelhed igennem et halvt års tid – så slemt at jeg ikke kunne vende mig i sengen om natten eller læne hovedet bagover uden at det sejlede for mig. Jeg var hos egen læge og ørelæge uden at de kunne give nogen forklaring eller hjælp, så jeg havde indstillet mig på at have svimmelhed som følgesvend i mit liv.

Jeg opsøgte Lisbeth Bech for at få en behandling til afstresning af min krop og en sidegevinst ved Lisbeths behandling var ophør af svimmelheden 😉

Det er skønt at være til uden svimmelhed overhovedet – og næsten uden stress.

Tak til Lisbeth.”

LW

 

 

“Hurra… endelig noget der virker.

Gennem de sidste 20 år har jeg læst mange bøger om selvudvikling, gået på kurseri selvudvikling og modtaget mange former for behandling og terapi.

Jeg er blevet klogere, men intet af det fjernede mine gamle overbevisninger om at jeg var forkert, for oversensitiv, for sart, for genert, for nærtagende, bange for hvad andre tænkte om mig, bange for at sige min mening, bange for at slappe af og være mig selv , bange for at sige til og fra, samt meget mere…

Nu har jeg fået mod på livet igen takket være ACCESS BARS.

Jeg identificerer mig ikke længere med de gamle negative ”etiketter”

Jeg oplever mig selv, som et kompetent menneske.

Faktisk føles det som om, at jeg har en god og kærlig ”bisidder” med mig døgnet rundt.

Og den bisidder er den del af mig selv, som jeg har længtes efter hele livet.”

Birgit