Nyt

Julen 2016

Kære alle,
Dette nyhedsbrev sender jeg først og fremmest for at fortælle at jeg har flyttet min klinik fra Glostrup til Høje Taastrup, hvor jeg er mere fleksibel, da jeg har rummet for mig selv. Jeg har stadig min klinik i Jystrup Midtsjælland.

Adressen på den nye klinik er Høje Taastrup Boulevard 53,1. sal, 2630  Taastrup.  Klinikken ligger i et Easy Office kontorhotel og kun 300 m fra Høje Taastrup station. Det er et dejligt roligt klinikrum, hvortil der er er indgang af en glasdør, fra hjørnet af Thistedgade og Høje Taastrup Boulevard. Der er et stort blåt skilt udenfor på hjørnet, hvor mit navn endnu ikke er kommet på.
På Høje Taastrup Boulevard må man hverken køre eller parkere, men der er utallige 3 timers parkeringspladser i gaderne omkring bl.Thistedgade og Struersgade.
(Klinikken ligger også lige på hjørnet overfor AudioNova Hørecenter med den grønne skiltning)

Julen nærmer sig og har du brug for fred med familie eller højtid, eller måske en behandling for at slippe trangen til for meget mad, så kontakt mig og få tid til en behandling.

Jeg sælger gavekort, hvis du mangler en julegave, det kunne f.eks. være en halv times healing til 250 kr.

Jeg har åbent nogle få dage mellem jul og nytår
Du er hjertelig velkommen til at sende mit nyhedsbrev videre

Like min facebook side den 20. februar 2016 og vær med i lodtrækningen:

Når der er 100 som har liked denne besked så trækker jeg lod om en times GRATIS ACCESS BARS behandling i min klinik. En healingsform som arbejder direkte på tankemønstre – der hvor “ulykkerne” starter.
Access Bars er en del af behandlingen når man er i Hypnoterapi hos mig.

Læs mere om min effektive og samtidig afslappende terapi i hypnosen på www.lisbethbech.dk

Næste messer jeg deltager i bliver

I Ringsted lørdag den 27. februar 2016      :     http://www.livetshus-ringsted.dk/messe

og i Glostrup den 16. og 17. april 2016       :       http://kropsindsjaelmesse.dk/

Flyskræk og angst for at stå på ski i højderne:

Vinterferien nærmer sig og i dag får jeg en ny kunde som er blevet henvist fra en anden kunde der har været hos mig for at komme af med sin flyskræk og det kom hun. Den nye kunde er dog interesseret i at slippe for højdeskræk når hun står på ski. Se nærmere under referencer og ring gerne og hør nærmere